Egy héttel meghosszabbítja a kormány a hétfőn indult oltási akcióhetet – jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában november 26-án, pénteken reggel.

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor kormányfő a Kossuth Rádió stúdiójában (MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán)

Idén lehet nagy karácsony, de csak akkor, ha a harmadik oltást felvevők száma megnő – jelentette ki, hozzátéve: a legtöbben a harmadik dózist veszik most fel, a legkisebb az első vakcináért jelentkezők aránya.

Kapcsolódó cikk
Sikeresen indult az oltási akcióhét – mutatjuk a Bács-Kiskun megyei oltópontok listáját
Sikeresen indult az oltási akcióhét – mutatjuk a Bács-Kiskun megyei oltópontok listáját
Bács-Kiskun megyében Kiskunhalason, Kiskunfélegyházán, Baján, Kalocsán és Kecskeméten lehet a héten regisztráció nélkül részt venni az oltási akcióban, 2021. november...
-Hirdetés-

A zárás csak lassítás, a megoldás a harmadik oltás – tette hozzá, hangsúlyozva: arra is szükség van, hogy az emberek betartsák a korábban elrendelt védelmi intézkedéseket. Mindenkit arra kért, hogy vegye fel a harmadik oltást, mondván, aki ezt megtette, “annak megmentettük az életét”.

Forrás: MTI
Kiemelt kép: illusztráció/origo.hu-Koncz Márton

MEGOSZTÁS