Az Országos Gyermekbajnokság Fiú U14-es területi küzdelmei III./A osztályában rendeztek bajnoki fordulót november 27-én a kiskőrösi városi sportcsarnokban. A házigazda Kiskőrösi KSK csapata ezen a napon két mérkőzést is játszott, melyeket sikerült megnyerniük a fiataloknak.

A bajnoki fordulónak Judoria csapat lett volna a rendezője Kecskeméten, de a gárdájukból többen betegség miatt nem tudtak pályára lépni, ezért visszamondták a házigazda szerepét és a kevés hadra fogható játékosuk miatt nem is jöttek el Kiskőrösre. A hazai fiatalok a napot a Dunaújvárosi AC gárdája ellen kezdték, akiket 18-10-re (8-5) győztek le, majd szoros csatában győzték le a KIKI SKFT csapatát 22-21-re (13-10). A fiúk ezzel a két szép győzelemmel a harmadik helyen zárták az őszi szezont 8 mérkőzésen szerzett 9 ponttal.

-Hirdetés-

A kiskőrösi tornán szereplő csapat: Sörfőző Marcell (k), Brada Bence, Horváth Noel, Kriskó Huba, Mester Máté, Németh Alex, Orcsik Balázs, Torgyik Mihály, Tótyik Áron, Vancsik Hunor.

Kromholcz János – a képen balra

Kromholcz János – Kiskőrösi KSK edzője:

A klub szerdán kapott értesítést arról, hogy Judoria csapata lemondja a forduló megrendezését és a szereplést is, azért most csak négy gárda jött el az eseményre. A kialakult helyzetben elvállaltuk a forduló megrendezését és így hazai környezetben játszhattunk két találkozót is. A csapattal heti 2-3 edzéssel készülünk a mérkőzésekre és ammenyiben nincs szombaton vagy vasárnap bajnoki forduló, akkor ezeken a napokon is van gyakorlás a fiatalok számára. A mai napon tudtuk, hogy ez az utolsó játéknap az őszi szezonban és ennek megfelelően nagy odafigyeléssel koncentrációval léptünk pályára a mérkőzéseinken. Nagyon örülök, hogy az első találkozónk magabiztos megnyerését követően a jó erőkből álló KIKI ellen szoros csatában nyerni tudtunk. Ezzel a két győzelmünkkel a harmadik helyről várhatjuk majd a folytatást, ami annyit jelent, hogy a felsőházban végezhetünk, mely talán még egy picit erős nekünk, de bátran állunk elébe a komolyabb kihívásoknak is.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (40 db kép)
MEGOSZTÁS