A Kiskőrösi LC U14-es csapata az MLSZ Regionális U14-es bajnokság dél-keleti csoportjában szerepel. A fiatal labdarúgók az őszi szezon utolsó bajnoki mérkőzését hazai környezetben játszották november 27-én.

A gárda ezen a napon a kecskeméti Mercedes KLC együttesét fogadta, akiktől 2-0 (0-0) arányú vereséget szenvedtek: GrauszaCsík, Juhász, Ambrus, Kovács K., Csatlós (Herman), Laczkó (Szentgyörgyi), Tiricz, Jáger, Meskó, Viczián (Dusnoki).

-Hirdetés-

Az első félidő kiegyenlített játékot hozott kevés gólhelyzettel.

A 45. percben egy védelmi hiba után megszerezték a vezetést a vendégek (0-1), majd az 52. percben újabb elkerülhető gólt kaptak a kiskőrösiek (0-2), amivel eldőlt a mérkőzés sorsa. A kecskemétiek a jobb támadójátékuknak köszönhetően tudták megnyerni a találkozót a kapu előtt kevés igazán veszélyes helyzetet kialakító kiskőrösiekkel szemben. A kiskőrösi fiatalok ezzel a teljesítménnyel a 14 csapatos bajnokság 12. helyén zárták az őszi szezont 6 ponttal.

Szlovák László – a képen középen

Szlovák László – Kiskőrösi LC edzője:

Sajnos a mai napon nem a legerősebb kerettel tudtunk kiállni a mérkőzésre, mert betegség miatt több játékosra sem számíthattam. Mindezek mellett az utóbbi hetekben a betegségek miatt csak a keret mintegy fele tudott járni az edzésekre, ami azért befolyásolta a teljesítményünket. Bíztunk abban, hogy a mai napon, az őszi utolsó mérkőzésünkön tudunk pontot szerezni, de több ok miatt ez nem sikerült. Sokáig jól tartottuk magunkat a mérkőzésen, de sajnos a második félidőben elfáradtunk az edzéshiány miatt és két elkerülhető gólt kaptunk. Az ősszel mindössze két mérkőzést tudtunk megnyerni, de a kevésbé jó eredmények ellenére látszik a csapaton a fejlődés, különösen a védekezésünk tekintetében. A következő hónapokban azon fogunk dolgozni, hogy javuljon a támadójátékunk és a tavaszi fordulókban több gólt szerezzünk.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (35 db kép)
MEGOSZTÁS