Az NB II-es férfi kézilabda bajnokságban megyei rangadóra került sor november 27-én a kiskőrösi városi sportcsarnokban. Ezen a napon a Kiskőrösi KSK gárdája a Kalocsa KC együttesét fogadta.

A szép számú nézőközönség előtt megrendezett találkozón a kiskőrösiek 38-32 (19-18) arányú vereséget szenvedtek: Petróczi-Kis (k), Laki Gábor (k), Polyák (k), Hunyadi 1, Laki Gergő 7, Barna 7, Wágner, Harangozó 1, Patai, Nagy B. 1, Dózsa 3, Bezsenyi 5, Ruskó 5, Polereczki 1, Gucsi 1.

-Hirdetés-

A mérkőzés elején felváltva estek a gólok, majd a kiskőrösiek 7-4-re elhúztak. A 12. perctől kezdődően egy 4 perces rövidzárlat volt a hazai oldalon, amikor a kalocsaiak zsinórban 5 gólt szerezve megfordították ez eredményt (7-9). Az első félidő utolsó percét 17-18-ről várták a csapatok, amikor a kiskőrösiek Barna Imre két találatával fordítottak és egygólos előnnyel vonulhattak pihenőre (19-18).

A szünet után a hazaiak góllal kezdtek és a 8. percben már 25-22-re is vezettek. Ekkor sajnos ismét jött egy rövidzárlat a kiskőrösiek játékában: sok hiba jellemezte a csapatot támadásban és védekezésben egyaránt. Az 5 perces kihagyás döntő volt a végeredmény tekintetében, mert a kalocsaiak fordítottak és a 16. percben már vezettek (26-27). A hazai gárda 29-29-nél még döntetlenre állt, de az utolsó 13 percben a vendégek pontosabban kézilabdáztak, a helyzeteiket jó arányban értékesítették a támadásban sok helyzetet kihagyó kiskőrösiek ellen és végül magabiztos győzelmet arattak. A találkozó hajráját leszámítva jóiramú, szoros, küzdelmes mérkőzést láthattak a szurkolók.

Barna Imre – Kiskőrösi KSK játékosa:

Nagyon szomorú vagyok a vereség miatt, mert úgy gondolom, hogy ez egy nyerhető mérkőzés volt. Végig szoros volt a találkozó és a védekezésünkön múlott, hogy ma nem tudtunk nyerni. Sajnos a végjátékra hiába fáradt el fizikálisan az ellenfelünk, mi is elfáradtunk koncentrációban és ekkor a védekezésben, valamint támadásban is sokat hibáztunk. A védekezésünket kell jobban összeraknunk, hogy az ilyen mérkőzéseket meg tudjuk nyerni.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (29 db kép)
MEGOSZTÁS