Korom Erika kezdeményezésére, Izsák idén is csatlakozott „A hagyj el egy Mikulás-csomagot” elnevezésű programhoz. Az adakozó támogatók rekordszámú csomagot ajánlottak fel, így rengeteg gyermek arcára csalhattak mosolyt a szervező önkéntesek– olvasható az izsak.hu oldalán.

Kapcsolódó cikk
Hagyj el egy mikuláscsomagot, és tedd szebbé a gyermekek ünnepét
Hagyj el egy mikuláscsomagot, és tedd szebbé a gyermekek ünnepét
Az idei évvel már harmadik alkalommal csatlakozik Korom Erika kezdeményezésére Izsák a „Hagyj el egy mikuláscsomagot” akcióhoz. Ahogy a szervező...
Korom Erika kezdeményező, szervező így fogalmazott:

„Hatalmas élmény volt a készülődés és ennek koronája, a Mikulás-nap! Köszönet a programhoz csatlakozó hatvan felajánlónak, akik közül szeretném kiemelni Mondok Miksát, Juhász Sándornét, Juhász Zoltánt, Bédi Henriettát. Köszönöm öcsémnek, Korom Róbertnek, hogy beöltözött Mikulásnak, a gyerekek imádtak!

Egy “elhagyott” mikulás csomag Izsákon
-Hirdetés-

Idén, az eddigiekhez képest új elemmel bővült a program. Mikulás-taxival jártuk a várost és látogattunk el a gyerekekhez. Ebben is sokan segítettek. Köszönöm a varrónőm, Tóth Edit lelkesedését, aki rekordidő alatt varrta ingyen a Mikulás-ruhát! Köszönöm Viszkók Viktor krampuszkénti szereplését! Végül, de nem utolsó sorban köszönöm Fertig Józsefnek a Mikulás-taxit!

Jövőre folytatjuk!”

Forrás, képek: izsak.hu/Tetézi Attila

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (8 db kép)