Kiskunhalason a Szegedi út környékén, kamerafelvételek alapján bejelentés érkezett, mely szerint egy nagytestű macskát észleltek az elmúlt időszakban, közölte Fülöp Róbert polgármester a közösségi oldalán, ahol az alábbiakat írja:

Lakossági felhívás! 
A Szegedi út környékéről kamerafelvételek alapján bejelentés érkezett, mely szerint egy nagytestű macskát észleltek az elmúlt időszakban.
A bejelentést és képeket a rendőrség, illetve a Szegedi Vadaspark munkatársai megvizsgálták.
Kérem Önöket, hogy amennyiben a következő napokban hasonlót tapasztalnak, azonnal hívják a 112-es segélyhívót!
Pánikra semmi ok, azonban segíteni kizárólag a szakemberek tudnak.
A Szegedi Vadaspark munkatársai az ügyben szakmai segítséget nyújtanak, amit ezúton is köszönünk! Az állatnak semmi köze az intézményhez.
 
-Hirdetés-

A police.hu így ír róla:

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányságra egy állampolgár bejelentés tett, amely szerint egy nagytestű macska faj egyedét látta a városban. Az állatról az egyik biztonsági kamera felvételt is készített. A rendőrök szakértők bevonásával a felvétel valódiságát és az állat fajtáját vizsgálják.

A rendőrség megteszi a szükséges intézkedéseket az állat megtalálásában.

Kérjük a kiskunhalasi lakosokat és a város térségében élőket, hogy ha információval rendelkeznek az állattal kapcsolatban, vagy látták, hívják a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányságot a 06-76/513-356-os számon, vagy a 107, 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.​

 

Forrás: Fülöp Róbert facebook oldala 

MEGOSZTÁS
Írta: vira