“Jobb adni, mint kapni”
tartja a közmondás. A szeretet ünnepéhez közeledve számos alapítvány, szervezet, összefogás hívja fel erre a figyelmet, és kéri az emberek segítséget. Hiszen mindenki, származástól, anyagi léttől függetlenül ugyan úgy megérdemli, hogy szeretve legyen, és öröm költözhessen a szívébe (nem csak Szenteste). Ilyenkor a társadalom többségének jobban meglágyul a szíve az ünnepi hangulattól, a melegséget árasztó fényektől, a szeretetről szóló daloktól. Jobban átérzik a rászorulók nélkülözését, és adakozóbb kedvűek.

Kétségtelen, hogy egymással törődnünk kell, de gondoljunk azokra is, akik teljes mértékben ránk, emberekre vannak utalva. Hogy mire is gondolok pontosan?

“Te egyszer s mindenkorra felelős lettél azért, amit megszelídítettél.”
-Hirdetés-

Mindenki számára ismerősen cseng ez a mondat Antoine de Saint-Exupéry: A kis herceg című könyvéből. És milyen igaz! Ha egyéb okból örökbe fogadni nem is, de számos létszükséges dologgal tudjuk segíteni a menhelyen élő állatokat, és ezzel az állatbarát alapítványok munkáját, fenntartását is.

A 2007 óta Kiskőrösön működő Megóvlak Állatbarát Alapítvány is a szeretet ünnepéhez közeledve kéri a jószívű, állatbarát emberek segítségét. Sajnos egyre több a kidobott, megunt állat, a felesleges szaporulatokról nem is beszélve, így minden segítség fontos és életmentő.

“Karácsony közeledtével kérünk, segíts nekünk abban, hogy picit boldogabbá varázsoljuk a szeretet ünnepét azoknak is, akik kennelben, a rácsok mögött, magányosan fogják eltölteni az ünnepeket. Számukra az igazi KARÁCSONYI CSODA egy saját otthon melege lenne, de ha addig is szeretnétek nekik meglepetéssel kedveskedni, akkor legyetek Ti is Megóvlak-Angyalkák és válasszatok védenceink karácsonyi listájáról.
Ez jó alkalom lehet arra is, hogy kilátogassatok hozzánk és személyesen adjátok át nekik a névre szóló meglepetéseket.”
(Forrás:
Megóvlak Állatbarát Alapítvány Facebook oldal )

Karácsonyi lista:

Jó minőségű

  • táp,
  • konzerv,
  • alutasakos,
  • kutyaszalámi.
A Ti segítségetekkel tudják csak őket ellátni, amíg gazdihoz nem kerülnek. A legkisebb adag is számít!
(Fotó: megovlak.hu )

Aki szeretne a karácsonyi listából adományozni, esetleg önkéntes munkájával vagy ideiglenes befogadással segíteni, kérik, hogy jelezze az elérhetőségeik (Messengeren, vagy a 0670/331-16-37 telefonszámon). Illetve, ha anyagilag támogatnák őket, akkor azt a bankszámla számukra utalva tehetik meg: 10102543-56088600-01000004

MEGOSZTÁS