A Kavalkád Rock Band előzenekar után a Blues Company óriási hangulatú koncertet adott 2021. december 17-én az izsáki ZÖREY klubban.

Az előzenekarként fellépő, a környéken közkedvelt vadkerti Kavalkád Rock Band ismert hard rock feldolgozásokkal indította koncertet.

Kavalkád Rock Band
Kavalkád Rock Band: Rigó Rita – ének; Rigó Miklós – gitár; Rigó Anna – basszusgitár; Laczi Arnold – dob
-Hirdetés-

A Rigó család tagjaira alapozva 2008-ban alakult zenekar, a nehézkes beállás után megmutatta, amatőrként is lehet jó zenét csinálni.

 

A Blues Company zenekart 1994-ben hozta létre Szabó “Blöró” István és felesége. A kezdetben játszott hagyományos blues-zenét később felváltotta a jellegzetes, semmivel össze nem keverhető stílusuk. A banda humoros, gyakran vulgáris hangvételű szövegeiről vált igazán híressé. Másik védjegyük maga a frontember, Blöró, aki énekel, dobol, és ha kell, szintetizátoron is játszik egyszerre, amelyet az egyik szolidabb hangvételű számukról készült YouTube videó is igazol.

Blues Company
Blues Company: Szabó “Blöró” István – ének, dob, billentyű; Szabó Edit – ének, vokál; Bauer Ferenc – gitár; Ughy László – basszusgitár

A ZÖREY-ben is hamar egymásra talált a közönség és a zenekar, egymást gerjesztve a jó hangulat fokozásában. Blöróék igazából nem is koncertet adtak, hanem együtt buliztak a közönséggel.

 

-Faragó Gábor-

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (45 db kép)
MEGOSZTÁS