Hosszú hónapok gyűjtése után megszervezte az adományok kiszállítását a Rászoruló Magyarokért Egyesület. 2021. december 18-án két kisbusz indult adományokkal Erdélybe a Böjte Árvaházakhoz, majd másnap az ország legszegényebb településére Tiszaburára utaztak három megrakott busszal. Mint azt Virág Tibor, az egyesület elnöke elmondta: Kecelről Kovács Norbert, míg Csengődről Barna Attila segített neki a szállításban, akik nemcsak a rakodást, de az útiköltséget is saját maguk vállalták.
 
Kovács Norbert, Virág Tibor és Barna Attila
A gyűjtés keretében közel 25.000 darab ruhát és több mint 200 pár cipőt, rengeteg játékot, és élelmiszert jutottak el a rászorulókhoz. Dedák Krisztián segítségével és felajánlásával friss almalevet is tudtak vinni a gyerekeknek.
 
Ruhaadományokat is átvehettek
De voltak műszaki cikkek is
Nagyon örültek az almalének a gyerekek 
 
Az adományozás kapcsán így mesélt élményeiről Virág Tibor, a Rászoruló Magyarokért Egyesület elnöke:

– Tiszaburáról tudni kell, hogy az ország legszegényebb települése, itt a legnagyobb a munkanélküliség, mivel kevés a munkalehetőség, így a családok fillérekből élnek. Nagy élmény volt, amikor kisgyerekeknek adhattam át olyan ajándékokat, játékokat, amelyekről azt hitték, hogy nekik sosem adatik meg. A mi gyermekeinknek természetes a karácsonyi ajándék, az okostelefon, a tablet… számukra azonban a mindennapi vacsora is nagyon nagy ajándék lenne, nemhogy a játékok. Köszönet a segítőknek, és az adományokat felajánlóknak. Felemelő élmény volt mindhármunk részére, hogy ekkora szeretettel fogadtak minket. Amikor a kissrácnak átadtam a nagy piros autót elsírtam magam, mert könnyeket láttam a szemében, és amikor azt mondta, hogy „Bácsi, az Isten fizesse meg jóságát”, rájöttem, hogy jót tenni jó.
 

-Hirdetés-

 

Köszönet a fotókért Virág Tibornak. 
MEGOSZTÁS