December 17-én, pénteken László Attila karácsonyi koncertjével kezdődött az adventi hétvége a Római Katolikus Templomban, Soltvadkerten.

A szombati napon Temerini Ferenc polgármester úr nyitotta meg az adventi teret, majd azt követően felvételről, kivetítőn lehetett megtekinteni az Arany óvodások, a Bocskai óvodások és az Evangélikus óvodások, valamint a Kossuth Lajos Evangélikus Általános Iskola és AMI Cantare gyermekkarának műsorát.

Temerini Ferenc Soltvadkert város polgármestere
-Hirdetés-

“Sajnos a vírushelyzet miatt a hétvégére tervezett programok zöme elmaradt” – számolt be hírportálunknak Légrády Andor, a Gyöngyház Kulturális Központ munkatársa. De a jótékonysági adventi vásárt megtartották, így a faházakba beköltözött: a Foci szakosztály, a Máltai Szeretetszolgálat soltvadkerti csoportja, a Polgármesteri Hivatal, Kolompár Gáborék, és a Kézi Suli.

Ott volt a Gyöngyház Kulturális Központ és Könyvtár, az Arany óvoda, a Bocskai óvoda, az Evangélikus óvoda, az Asztalitenisz szakosztály és a Kossuth Lajos Evangélikus Általános Iskola és AMI szülői munkaközössége is, akiknek kínálatában szerepelt finomabbnál finomabb ételek, ajándéktárgyak és karácsonyi díszek.

Felsorolni is nehéz, hogy mi mindent lehetett kóstolni. Öröm volt látni, hogy sokan kilátogattak a térre. Baráti társaságok beszélgettek, gyerekek rohangáltak, kergetőztek.

A télapó is megjelent és szaloncukrot osztogatott a gyerekeknek

Az évszakhoz képest az időjárás is kegyes volt, és advent negyedik vasárnapjának délutánját ugyancsak jó hangulatban tölthettük el.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (59 db kép)
MEGOSZTÁS