Advent idején nagy volt a sürgés-forgás a kiskőrösi Sorsfordító Szolgáltató Központ Család- és Gyermekjóléti Szolgálatánál.
Kapcsolódó cikk
Idén is elindult a “Cipősdoboz akció” Kiskőrösön
Idén is elindult a “Cipősdoboz akció” Kiskőrösön
A kiskőrösi Sorsok Háza Szociális Intézmény – Család- és Gyermekjóléti Szolgálat hatodik alkalommal is megszervezi – az országos kampányhoz csatlakozva...

Hatodik alkalommal szervezte meg – az országos kampányhoz csatlakozva – karácsonyi adománygyűjtését, a Cipősdoboz akciót. Az első időszakban az adományok begyűjtésének szervezésével, és más ajándékok készítésével voltak elfoglalva az intézményben dolgozók, miközben a számos szervezettől érkező élelmiszer csomagokat is folyamatosan osztották a rászoruló családoknak.

Az ajándékokat a Sorsfordító Szolgáltató Központ és a Család- és Gyermekjóléti Szolgálat munkatársai juttatták el a rászorulóknak
-Hirdetés-

2021-ben is nagy segítséget jelentett számukra, hogy a már több éve gyűjtőpontként működő Hufbau-Akker Barkácsáruház, az Eckerle Automotive Kft., a Baptista Gyülekezet és a Sorsfordító Szolgáltató Központ rengeteg csomagot fogadott be, és továbbítottak a Család- és Gyermekjóléti Szolgálatnak. Ezekre a helyekre magánszemélyek hozhatták be adományaikat.

Csomagok átvétele a gyűjtőpontként működő Eckerle Automotive Kft-től

Ezúton köszönjük az önzetlen adományozóknak, és a gyűjtésben részt vállaló szervezeteknek, cégeknek hogy több száz gyermek karácsonyát tették széppé – hangsúlyozta Hajdu Julianna, a Sorsfordító Szolgáltató Központ intézményvezetője. 

Az ünnepi csomagokat Kiskőrösön, és a környező településeken élő szociálisan nehéz helyzetben élő családok kapták, valamint az EGYMI minden óvodása, és diákja.
A kiskőrösi EGYMI minden óvodása, és diákja részesült az adományokból

A cipősdobozokat a Sorsfordító Szolgáltató Központ és a Család- és Gyermekjóléti Szolgálat munkatársai juttatták el a címzettekhez a szeretet ünnepét megelőző napokban.
Az ajándékozás projekt Hajdu Julianna, a Sorsfordító Szolgáltató Központ intézményvezetőjének áldozatos szervező munkája nélkül nem jöhetett volna létre.

A képeket a Sorsfordító Szolgáltató Központ és a Család- és Gyermekjóléti Szolgálat, és a cikk szerzője készítették.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (22 db kép)
MEGOSZTÁS