2022. január 25-én a Petőfi Sándor Művelődési Központban Kiskőrösön a Lázár Ervin Program keretén belül a Kettőspont Kulturális és Művészeti Alapítvány tartott előadást „Eltáncolt cipellők” címmel a kiskőrösi járás első évfolyamos diákjai és kísérőpedagógusai részére – tudtuk meg a Kiskőrösi Tankerületi Központtól.

-Hirdetés-

A 2021/22-es tanévben újra elindult az EMMI által felügyelt Lázár Ervin Program a Kiskőrösi Tankerületi Központ illetékességi területén elhelyezkedő köznevelési intézmények részére. A Program keretében szociális helyzettől és lakóhelytől függetlenül minden, az 1–8. évfolyamon tanuló általános iskolai diák, valamint 6-8. évfolyamos gimnáziumi tanuló számára tanévenként egyszeri alkalommal ingyenesen biztosítja a kormány a színházi, tánc- és cirkuszi előadások, komolyzenei hangversenyek, múzeumok, illetve az őshonos állatok bemutatóhelyei látogatásának élményét.

A program nemcsak az állami fenntartású köznevelési intézményeket érinti, hanem az összes 1-8. évfolyamos diákot a tankerületi központ területén.

A program szakmai és logisztikai koordinációját a Kiskőrösi Tankerületi Központ dolgozói végzik.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (33 db kép)
MEGOSZTÁS