Az eredmények tekintetében messze elmaradt a várakozásoktól a megyei I. osztályban szereplő Kecel FC labdarúgó csapata. A szebb napokat is megélt zöld-fehérek az őszi szezont az utolsó előtti, 12. helyen zárták, aminél többre hivatott a csapat.

-Hirdetés-

A gárda már január elején megkezdte a felkészülést a tavaszi szezonra, melynek során a szabadban és a városi sportcsarnokban is gyakorolnak a fiúk. A gárda heti három alkalommal edz hét közben, ami mellett a hétvégi napokon felkészülési mérkőzések szerepelnek a programban a Soltvadkert, a Baja, a Jánoshalma és a Bölcske csapatai ellen. A csapat edzője, a klub elnöke Vata Zalán elmondta, hogy a téli időszakban több változás is történt az egyesületnél. A keretből a továbbiakban nem számíthatnak Kiss Szabolcsra, aki munkahelyi elfoglaltságai miatt nem vállalta a játékot.

A képen balról: Vata Zalán – edző/elnök, Pandúr László – szakmai igazgató, Sendula László – elnökségi tag, Kapitány Gábor – technikai vezető, Flaisz István – baráti kör tag

A korábban megyei I. osztályú Szabadszállásban szereplő Maruska Vitalijt és Golovics Istvánt új játékosként igazolták le. A csapathoz érkezett még szintén Szabadszállásról Pandúr László, aki szakmai igazgatóként fogja segíteni a munkát. Szeretnének egy olyan csapatot kialakítani Kecelen a tavaszi szezonra, amellyel bármelyik ellenféllel szemben fel tudják venni a versenyt.

Egy sikeres TAO pályázatnak köszönhetően elkezdődhettek a nagyméretű műfüves labdarúgó pálya építési munkálatai. A beruházás ott tart, hogy márciusra kell egy sík, tiszta területet átadni a kivitelezőnek. Amennyiben az időjárási viszonyok megengedik, akkor már márciusban elkezdődnek a műfüves játéktér építési munkálatai, melynek átadását június végére, július elejére tervezik.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (31 db kép)
MEGOSZTÁS