Avatar photo
Írta: Tóth Reni

Február 5-én az Erdőtelki Óvoda szülő- és pedagógusközössége ötödik alkalommal szervezett jótékonysági bált. A járványügyi előírások mindenkori betartása kiemelt feladata volt a szervezőknek.

Mindezek ellenére a szülők és pedagógusok hetek óta lázasan készültek, hiszen az együttlét és a találkozás örömének reménye mindenki számára fontos volt.  A példaértékű összefogásnak, a családias közösségnek, és a gondos szervezésnek hála megvalósult egy fergeteges, hajnalig tartó vigasság.

-Hirdetés-

A helyszínt és a finom vacsorát az Eatrend Kft. szolgáltatta, a jó hangulatért pedig Stenczel Lackó felelt, aki reggelig zenélt a vendégeknek.

Az estét Tamás Szilvia az Erdőtelki Óvoda vezetője, valamint Csatlós Erzsébet intézményvezető nyitotta meg, ahol sok szeretettel, elismeréssel köszöntötték a jelenlévőket és méltatták a közösség munkáját.

A bálra nagyon sok jegyet adtak el, azonban sajnos a járványhelyzet miatt az utolsó héten többen lemondták a részvételt.  A betegségben érintett családok jelenlétükkel nem, viszont segítő támogatásukkal hozzájárultak a bál sikeres megvalósulásához.

Csatlós Erzsébet intézményvezető és Tamás Szilvia tagintézmény-vezető

Az idei bálnak is volt egy adott tematikája, amelyet ebben az évben a különböző mesék ihlettek. Ehhez kapcsolódott a gyönyörű dekoráció is, amelyet a szervezők közösen készítettek.

Az esemény egy perces néma csenddel kezdődött, ahol a tragikus hirtelenséggel elhunyt Gmoser András képviselőre emlékeztek a résztvevők. Gmoser András az erdőtelki választókerület képviselője volt, és szívén viselte az óvoda sorsát. Rengeteget segített az intézménynek, valamint az eddigi jótékonysági bálokon végig ő szolgáltatta a zenét.

Bál nem maradhat el műsor nélkül, ez most sem volt másképp. A vacsora elfogyasztása után az intézmény dolgozói, valamint az oda járó gyermekek szülei mókás műsorral szórakoztatták a közönséget. Mivel a bál témája idén a különböző mesék voltak, ezért az előadott műsor is ehhez kapcsolódott: a szereplők a Hófehérke és a hét törpe Zahorán meséjét adták elő humoros formában. Az előadás hatalmas sikert aratott, és nagyos sok vidám pillanatot okozott a vendégeknek, akik hatalmas tapssal értékelték a humoros jelenetet.

A szülők és pedagógusok által előadott műsor hatalmas sikert aratott

A témához kapcsolódóan apró meglepetésekkel készültek a bál szervezői. A tombolahúzás előtt király és királynő választás történt, amelyet az óvoda volt tagintézmény-vezetője és óvodapedagógusa: Csővári Andrásné (Gitta néni) és férje, Csővári András nyert meg. A szervezők a közelgő szülinaposokra is gondoltak, egy hatalmas tortával és az óvoda Virág csoportját szimbolizáló ajándékkal lepték meg az ünnepelteket. A tombolahúzást megelőzően az óvodába járó gyermekek is készültek egy meglepetés műsorral a vendégeknek, amelyet vetítés formájában mutattak be a bálon.

Több mint 270 darab, számmal ellátott, valamint 100 darab, szám nélküli, nagyobb értékű tombola talált gazdára az este folyamán. A fődíj között szerepeltek utalványok, valamint Republic koncertjegy is. A bál megszervezéséhez hozzájárult az Erdőtelekért Alapítvány, valamint körülbelül 130 támogató: kis- és középvállalkozók, családok.

Minden dolgozó nevében szeretnénk megköszönni, akik valamilyen formában támogatták rendezvényünk megvalósulását!

A jótékonysági bálon befolyt összeget az óvoda környezetének megóvására, szépítésére fordítják. Céljuk a ZÖLD ÓVODA cím elnyerése.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (66 db kép)
MEGOSZTÁS