A lakosság 90 százalékának van esetenként fejfájása, és 40-50 százaléka rendszeresen szenved miatta. A kísérő tünetek, mint a hányinger, szédülés, egyensúlyozási problémák, fáradtság, látás- és beszédzavarok csak tovább fokozzák a beteg gyötrelmét. Ezért biztosan sokaknak jó hír, hogy Fejfájás Ambulancia nyílt Kiskunhalason.

A Kiskunhalasi Semmelweis Kórház a Szegedi Tudományegyetem Oktató Kórháza új szakrendeléssel bővült. Erről a közösségi médiában tudatták a pácienseket, háziorvosokat február 10-én, csütörtökön közzétett bejegyzésükben, melyet az alábbiakban változtatás nélkül olvashatnak.

“Tisztelt Háziorvos Kollégák! Tisztelt Betegek!
2022-től a Kiskunhalasi Semmelweis Kórházban elérhetővé válik a neurológia szakrendelések mellett újonnan induló Fejfájás Ambulancia, melynek célja elsősorban a primer (Migrén, Tenziós típusú fejfájás, Cluster fejfájás, egyéb trigemino-autonómfejfájások egyéb primer fejfájások) fejfájásos panaszokkal érkező betegek teljes körű kivizsgálása, nyomon követése.
 
A szakrendelés beutaló köteles.
 
Dr. Jerémiás Attila minden páratlan hét pénteki napján 10.00-12.00-ig, Dr. Plander Máté minden páros hét pénteki napján 10.00.12.00-ig fogadja a betegeket.
Időpontot egyeztetni a +36 30/499-6737 telefonon lehet.
Köszönjük megtisztelő bizalmukat!”
 
Forrás: Kiskunhalasi Semmelweis Kórház a Szegedi Tudományegyetem Oktató Kórház facebook oldal
Kiemelt kép: illusztráció
-Hirdetés-
MEGOSZTÁS