A megyei III. osztályú labdarúgó bajnokságban szereplő Kaskantyúi FSE gárdája Kiskőrösön látta vendégül február 12-én felkészülési mérkőzésen a Kecel FC II. csapatát. A keceliek állnak jobban jelenleg a bajnoki tabellán, mivel a másodikok, a kaskantyúiak pedig a 11. helyről várják majd a tavaszi folytatást.

Az edzőmérkőzésen a kaskantyúiak az első negyedórában nehezen pörögtek fel és a frissebben focizó keceliek 20-ra vezettek, majd a harmadik találatukat is megszerezték az első félidőben. Ezt követően Hleba Szergely állt be csereként a kaskantyúiak csapatába és a vezetésével negyedóra leforgása alatt 3-3-ra kiegyenlítettek.

-Hirdetés-

A második félidőben aztán 5-3-ra elhúztak a keceliek, de az utolsó percekben még szépített a Kaskantyú.

A nagyon változatos, jó iramú mérkőzést a keceliek nyerték meg 5-4-re Hugyecz Péter-3, Prucser Zsolt és Orcsik Norbert találataival. A kaskantyúiak részéről Bartha Roland, Kovács Balázs, valamint Makó Zsolt-2 volt eredményes.

A kaskantyúi csapat
Virág Tibor – Kaskantyúi FSE edzője:

– A csapat a téli felkészülését három hete kezdte el és a mai találkozó volt az első edzőmérkőzésünk. Az edzéseinket a Kiskőrösi LC-nek köszönhetően Kiskőrösön tudjuk tartani, amelyeken 10-15 játékos szokott lenni. Sajnos betegségek miatt többen hiányoznak a csapatból, így a mai napra igen tartalékosan tudtunk kiállni.
Az együttesből Farkas Dávid Csengődre igazolt, három játékosunk Izsákon folytatja, de volt távozó Tázlárra és néhányan abbahagyták az aktív játékot. A szabadszállási labdarúgóink Ágasegyházára, Kunszentmiklósra és Szalkszentmártonra igazoltak.
Érkezett hozzánk Csengődről Lengvári Szabolcs, Varga Máté, Fekete István és Németh Róbert, Kiskőrösről pedig Györgye Adrián, valamint Györgye Dávid. Mivel Dunaújvárosban megszűnt a megyei I. osztályú DUF, így onnan le tudtuk igazolni a csapatkapitányt és egy csatárt. A szintén megyei I. osztályú Dunaföldvár csapatától is érkezett hozzánk még további három játékos.
A jelentősen átalakult keret miatt most a csapatépítés a legfontosabb és olyan gárdát szeretnénk kialakítani, amellyel bárki ellen megfelelő játékerőt tudunk képviselni.

A keceli csapat
Doszpod Ferenc – Kecel FC II. edzője:

– Télen teremben és szabadban is edzettünk, ami mellett több felkészülési találkozót is lejátszunk a bajnoki rajtig. A csapat helyzetét nehezíti, hogy többen betegek és egyéb problémák miatt nem tudnak az edzésre és mérkőzésekre járni. A klub megyei I. osztályú csapatával nagyon jó a kapcsolatunk, melynek adtunk mi is játékost és ők is játszattak vissza nálunk labdarúgókat. A játékoskeretben nem volt változás, a tavaszt változatlan összetételben kezdjük el.
Jelenleg a második helyen állunk a tabellán és szeretnénk a szezon végére érmes helyen zárni.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (34 db kép)
MEGOSZTÁS