Kisléghyné Ági a Fürge Ujjak Kézimunka Kör vezetőjének meghívására ünnepélyes átadásra készültünk az akasztói Piri-Para Alkotóházban február 9-én, szerdán.

A Fürge Ujjak Kézimunka Kör tagjai által felajánlott „csodákat” vehettük át, melyeket a leendő bölcsikéseink számára készítettek. Jeneiné Icuval és Feketéné Gabriellával nagy izgalommal és kíváncsisággal érkeztünk. A „mini” átadóünnepséget Ági szép idézettel nyitotta meg, majd Suhajda Antal polgármester úr szavai emelték az ünnepélyes átadás hangulatát.
 
A profi módon varrt párnák, szivacs ágybetétek, hempergők, textil labdák, levendula baba, álomfogó mind a minibölcsőde ékessége lesz.
A képek magukért beszélnek!
 
Intézményünk nem először részesült adományban a Fürge Ujjak Kézimunka Kör részéről. 2012-ben adventi karácsonyi vásár alkalmával az óvoda javára gyűjtöttek, mely adományt a játszótéri eszközeink felújítására fordítottunk.
 
A Piri-Parában kellemesen éreztük magunkat. Kisléghyné Ági, Némethné Anita, Fehérné Erzsike néni, Némethné Margitka, Csaba Tünde, Szalai Kinga, Hoffmanné Ilus, Gulyásné Marika néni társaságában, a finom süteményük, a baráti beszélgetés és a jó meleg cserépkályha mellett hangulatosan telt az est. A Fürge Ujjak további tagjainak – akikkel most nem találkoztunk, – Csohányné Ildikó, Kiss Anna, Kovács Ágnes, Szvetnyik Ilona ezúton köszönjük a gyönyörűségeket.
 
Ági által közvetített idézettel zárom soraim, mely sorok mindannyiunk számára örök tanulság:
 
„Időt kell szakítanod embertársaidra,
tégy valamit másokért, ha még oly apróságot is –
valamit, amiért fizetséget nem kapsz,
csupán a kitüntető érzést, hogy megtehetted.”
Albert Schweitzer
 
Köszönettel és tisztelettel:
Madácsiné Végh Edit
intézményvezető
 
Írta: Madácsiné Végh Edit
Képek: Némethné Anita

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (22 db kép)
-Hirdetés-
MEGOSZTÁS
Írta: vira