Másfél hónapos felújítás után, holnap reggel 9 órakor újra kinyit Kiskőrös népszerű cukrászdája: a Bim-Bam. Ennek örömére ma délután állófogadással és „házszenteléssel” egybekötött ünnepséget tartottak.

-Hirdetés-

Németh Netti és férje, Ákos szeretettel köszöntötték a jelenlévőket, majd Domonyi László, Kiskőrös város polgármestere mondott köszöntőt, aki beszédében kiemelte, hogy mindannyian legyünk büszkék erre a kis ékszerdobozra, melynek vigyük hírét a nagyvilágba. Ezt követően Seffer Attila atya szentelte meg a cukrászdát és annak dolgozóit, akikre Arató J. Lóránd lelkész kért áldást. A közös koccintást követően a Fortuna Étterem által szervírozott svédasztalos menüből fogyaszthatott mindenki kedvére.

A Bim-Bam kollektívája

A Bim-Bam Cukrászda üzletvezetője, Németh Netti  így mesélt a felújításról hírportálunknak:

2009 óta üzemeltetjük a helyet, melyet a Tapolcsányi családtól vett át a férjem. Az új logónkban már ez a dátum is szerepel, mely több helyen is díszíti ablakainkat. Az elmúlt néhány hétben teljes körű felújításon esett át a cukrászda, mely utoljára 1996-ban lett felújítva. Korát tekintve is gondoltunk arra, hogy szükség lenne már egy kis renoválásra. Eddig is sokan dicsérték cukrászdánkat, hiszen volt egy hangulata, azonban mi mindenképpen szerettük volna korszerűsíteni, modernizálni. Amit csak lehetett, megpróbáltunk helyi vállalkozókkal kiviteleztetni. A mesterek többsége: akasztói, kiskőrösi, vagy keceli volt. A felújítás 1,5 hónapot vett igénybe. December 31-én zártuk be a cukrászdát, melyet holnap, azaz február 18-án nyitunk ki. Azonban előtte még szerettük volna megkoronázni ezt az eseményt. Úgy éreztük, hogy illik megköszönnünk mindazok segítségét, akik szívüket-lelküket beletették az átalakításba. Családunkat, barátainkat és a városvezetést hívtuk meg ma délután erre az állófogadásra, hogy együtt koccinthassunk a felújításra. Nagyon szerettük volna felszentelteni a katolikus egyház által, míg az evangélikus egyháztól áldást kérni az elkövetkezendő munkánkra. Hálásak vagyunk, amiért sokan osztoznak velünk örömünkben.

További információ: a Bim-Bam Cukrászda facebook oldalán bárki megtekintheti az átalakítás egyes fázisait, hiszen Nettiék mindent ledokumentáltak. 

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (60 db kép)
MEGOSZTÁS