Font Sándor, a Bács-Kiskun 3. számú választókerület országgyűlési képviselője 2022. február utolsó napján, 28-án hétfőn a közösségi oldalán adott hírt arról, hogy a közmédia csatornája, az M1 Kiskőrösön forgatott.

„Az M1 “Magyarország Ma” magazinműsora ma Kiskőrösön forgat, mert országos viszonylatban is jelentős, mindösszesen 13-14 milliárd forint összértékű beruházások folynak Kiskőrösön!

-Hirdetés-

A gyerekek már birtokba vették az újonnan épült Kőrisfa óvodát, folyamatban van az új piac kialakítása, már épül a piaccsarnok, tervezés alatt a Rónaszéki fürdő fejlesztése, épül a Wattay szakközép iskola sportcsarnoka, napokon belül indul a Bem iskola bővítése!
És ezek még csak a legnagyobb beruházások.”

Domonyi László, Kiskőrös polgármestere a kamera előtt
A bejegyzéshez Domonyi László, Kiskőrös polgármestere is hozzászólt, hiszen ő is a kamera elé állt a témában.
Büszke vagyok rá, hogy Kiskőrös a megyeközpont után a legdinamikusabban fejlődő város Bács-Kiskunban. Elképzeléseink megvalósításában Font Sándor országgyűlési képviselőnk nagy segítséget nyújt nekünk.
 
Ma az M1 jött el hozzánk, hogy beruházásainkról, jövőbeni terveinkről tudósítsanak “Magyarország Ma” magazinműsorukban.
Köszönöm!”
 
„Magyarország Ma”
Ezzel a címmel jelentkezik péntek délelőttönként az M1 új magazinja. A közmédia aktuális csatornáján 10.30-kor látható műsor középpontjában a vidék fejlődése, megújulása áll. Hétről-hétre olyan beruházásokat, fejlesztéseket láthatnak a nézők, amelyek a vidéken élő 8 millió ember létbiztonságát és kényelmét szolgálják. (Forrás: mediaklikk.hu)
Arról, hogy a felvételt pontosan mikor láthatjuk viszont a TV-ben nincs információnk, ezért érdemes figyelemmel kísérni hétről-hétre a magazinműsor adásait.
 
Forrás, képek: Font Sándor, Domonyi László Facebook oldal
MEGOSZTÁS