A Kiskőrösi NKSZSE utánpótlás csapatai közül az ifjúságiak a korosztályos országos bajnokság III. osztályának „H” csoportjában szerepelnek. A lány kézilabda csapat jó teljesítményt nyújt a küzdelemsorozatban, aminek köszönhetően harcban vannak a dobogós helyekért.

A fiatalok legutóbb március 7-én játszottak, amikor hazai környezetben győzték le a Bácsbokodi NKSE gárdáját 42-15-re (21-7): Boldizsár (k), Vass (k), Schiszler 2, Zsubori 1, Lucza 7, Fazekas 6, Tóth K., Barkóczi, Varga A. 6, Csepregi 3, Tösmagi 9, Kollár 7, Kiss K. 1.

-Hirdetés-

A találkozó csak az első néhány percben volt szoros, amikor 3-2-es állást követően a 11. percben már 8-2-re vezettek a kiskőrösiek.

A hazai csapat támadásban és védekezésben is magasan ellenfele fölé nőtt és ilyen nagy arányban is megérdemelten nyert. Ennek a győzelemnek köszönhetően a kiskőrösi lányok megerősítették helyüket a dobogón és jelenleg a második helyen állnak a 8 csapatos küzdelemsorozatban 20 ponttal.

Czérna János – Kiskőrösi NKSZSE edzője:

Arra számítottam, hogy a mai napon nyerünk, de azt nem gondoltam volna, hogy ilyen nagy arányú lesz a sikerünk. A mai napon a legfontosabb az volt, hogy a győzelem mellett jól is játszottunk és voltak szép, ötletes támadásaink, amelyek végén gólokat szereztünk. Úgy gondolom, hogy a játékunkkal most kiszolgáltuk a közönséget és öröm ilyenkor egy edzőnek a kispadon ülni. Ki szeretném emelni, hogy a csapatunk mintegy fele serdülő korú és számukra is tudtam biztosítani megfelelő játékpercet. Fontos megemlítenem, hogy az együttesből többen a felnőtt csapatunk oszlopos tagjai is, és az ott szerzett rutint és tapasztalatokat a saját korosztályukban hatványozottan tudják kamatoztatni. A tavaszi szezonban ez volt a harmadik mérkőzésünk, amelyek jól sikerültek, hiszen hazai pályán nyertünk az Újkígyós ellen, győztünk Csongrádon és most a bácsbokodiak ellen is. A csapat jól áll a tabellán és minden reményünk megvan arra, hogy a szezon végén dobogós helyen zárjunk.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (35 db kép)
MEGOSZTÁS