A Kiskőrösi Város Sportcsarnokban került megrendezésre március 10-én a IV. korcsoportos diákolimpiai fiú kézilabda küzdelemsorozat három megyei területi döntője közül az egyik. Az eseményen két kiskőrösi gárda mellett egy kiskunhalasi és izsáki együttes lépett pályára.

-Hirdetés-

A résztvevő együttesek 2×20 perces játékidő alatt, körmérkőzéses formában mérték össze erejüket egymással. A torna győztese jogot szerzett a március 22-én Kecskeméten megrendezendő megyei döntőben való részvételre, ahonnan az első helyezett jut tovább az országos döntőbe.

Eredmények:

Izsák Táncsics Mihály Ált. Isk. – KEVI Petőfi S. Ált. Isk. és Gimn. 11-32
Izsák Táncsics Mihály Ált. Isk. – Kiskőrösi Bem József Ált. Isk. 20-22
KEVI Petőfi S. Ált. Isk. és Gimn. – Kiskőrös Bem József Ált. Isk. 36-17
Kiskőrösi Bem József Ált. Isk. – Kiskunhalas Szilády Gimnázium 25-11
Kiskunhalas Szilády Gimnázium – Izsák Táncsics Mihály Ált. Isk. 15-11
KEVI Petőfi S. Ált. Isk. és Gimn. – Kiskunhalas Szilády Gimnázium 33-8

A Kiskőrösi Bem József Általános Iskola csapata

Végeredmény:

1. KEVI Petőfi S. Ált. Isk. és Gimn. 6 p.
2. Kiskőrösi Bem József Ált. Isk. 4 p.
3. Kiskunhalas Szilády Gimnázium 2 p.
4. Izsák Táncsics Mihály Ált. Isk. 0 p.

Czinkóczki Tibor – Kiskőrösi Petőfi Sándor Evangélikus Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium és Technikum edzője:

– A mai napon az egyik meghatározó játékosunkra Dicsa Márkra nem számíthattunk, de nélküle is erős csapattal tudtunk kiállni. A fiúk jó teljesítményt nyújtottak minden mérkőzésen és magabiztos játékkal, nagy különbséggel győztük le ellenfeleinket. A megyei döntőben is szeretnénk jól szerepelni és azért küzdünk, hogy ott is tovább kerüljünk.
A
Kiskőrösi KEVI Petőfi Sándor Általános Iskolája csapata: Fülöp Félix (k), Szabó Attila (k), Döme Csanád, Fábián Roland, Fazekas Ákos, Gombár Gergely, Grausza Ádám, Harangozó Andor, Horváth Noel, Megyeri Ádám, Mester Máté, Rohoska István, Szentgyörgyi Zsombor, Tótyik Áron.

Bárány Mihály – Kiskőrösi Bem József Általános Iskola edzője:

– Az iskolában a labdarúgás kap nagyobb szerepet, ezért kevés olyan sportolónk van, aki a kézilabdában tud kiemelkedő teljesítményt nyújtani. Ennek megfelelően most a tornára egy szűkebb kerettel tudtunk eljönni, de a fiatalok nagyon ügyesek voltak és jó teljesítményt nyújtottak. A csapatból ki szeretném emelni Vlcskó Bálint balkezes átlövőt és Lukács Péter kapust, akik nagyon komolyan veszik a kézilabdát és a jövőben a szegediek csapatát fogják majd erősíteni. A fiúkkal testnevelésórákon készültünk a mai mérkőzésekre és a begyakorolt figurákból sok dolgot visszaláttam. A torna legerősebb csapata a KEVI gárdája volt és nagyon örülök, hogy mögöttük meg tudtuk szerezni a második helyet.
A Kiskőrösi Bem József Általános Iskola csapata: Lukács Péter (k), Vlcskó Bálint, Czeglédi Márkó, Erdélyi Attila, Pivarcsi Roland, Bogdányi Krisztián, Németh Alex, Kovács Iván.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (40 db kép)
MEGOSZTÁS