Húsvéti sonkákkal, ínyenc sajtokkal, reform élelmiszerekkel, hamisítatlan vásári hangulattal és színpadi műsorokkal várnak mindenkit a XIII. Duna-Tisza közi Agrár Expo és Gasztronómiai Fesztiválon 2022. március 19-én és 20-án, a kiskőrösi Városi Sportcsarnokban.

Ingyenes belépéssel és számos élménnyel várja az ínyenceket a rendezvény, melynek  középpontjában ezúttal is a hazai minőségi kézműves élelmiszerek állnak.

-Hirdetés-

Az Agrár Expo azzal a törekvéssel jött létre, hogy előtérbe helyezze a hazai termékeket és kistermelőket.

Az idei évben is számos ínyencséggel várják a látogatókat: sonkák, kolbászok, sajtok, péksütemények, szaladgálós rétesek, szörpök, házi készítésű lekvárok, savanyúságok, kézműves édességek, homoktövis és gyógynövény termékek, mézek, hagyományos magyar cipók, gyümölcslevek, gluténmentes és paleo termékek, természetes ételízesítők, chiliszószok, gyógyteák, bor-, sör- és pálinkakülönlegességek egész sora vonul fel a forgatagban. Kóstoló is várja a vendégeket! 

Továbbá a rendezvényen megtalálhatóak lesznek még kézműves, hímzett termékek és mezőgazdasági gépek is. 

Március 19-én (szombaton) 15:00-kor Gájer Bálint, március 20-án (vasárnap) 15:00-kor Janza Kata szórakoztatja majd a közönséget! 

A Duna-Tisza közi Agrár Expo és Gasztronómiai Fesztivál 2022. március 19-én és 20-án szombaton és vasárnap délelőtt 9:00 és délután 18:00 óra között várja látogatóit. A belépés és a programokon való részvétel INGYENES!

Kiemelt kép: illusztráció (archív fotó) 

MEGOSZTÁS