Csütörtökön egy közös ebédet követően 12:30-kor indult el Vajtára a Zichy-kastélyba a négy 12-es osztály.

-Hirdetés-

Az első nap Szabó Antal a Polifarbe igazgatója tartott előadást a Hivatás témában, melyet aztán a kiscsoportos foglalkozáson veséztek ki alaposabban a diákok.
A második napon az előadás a Házasság témáját dolgozta fel, melyet egy teológus házaspár Szabó Lajos és Szabóné Mátrai Marianna tartottak.
Az harmadik és egyben utolsó előadást a három nap zenei felelőse Csiszér László tartotta.

Szabó Lajos
Szabó Antal

Minden nap az adott nap témájához kapcsolódó áhítattal zárult melyeket a hitoktatók közösen tartottak meg.
Az áhítatok, előadások elején és végén a Csiszér band gondoskodott a zenékről és énekekről, melyekbe szívesen kapcsolódtak be a diákok is. A közös éneklések mindig hangulatosak voltak.

Csiszér László

A kötelező programelemeken kívül rengeteg fakultatív lehetőség közül lehetett választani. Ilyen volt például: a keresztény témájú szabadulószoba, a társasjáték est, különböző sportlehetőségek, míg péntek este Döme Géza tanár úr jóvoltából egy éjszakai túrán vehettek részt.

Az évfolyamból a legtöbben pozitív emlékekkel tértek haza. Nagyon jó lehetőség volt, hogy még egyszer utoljára minőségi időt tudott együtt tölteni a négy osztály.

Innen is köszönjük hitoktatóinknak, osztályfőnökeinknek és mindenkinek aki azon dolgozott, hogy ez a hétvége számunkra ilyen jó lehessen!

Jézus, hű bárány…

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (90 db kép)
MEGOSZTÁS