Felkészülési labdarúgó mérkőzést játszott egymással március 24-én a magyar és a szerb válogatott. A mérkőzés alkalmával 30 keceli utánpótlás korú leány és fiú labdarúgó, valamint az őket elkísérő sportvezetők torkából zúgott biztatás.

-Hirdetés-

A Kecel FC szakmai igazgatója Pandúr László tájékoztatása szerint a csütörtöki Puskás Arénában megtartott Magyarország-Szerbia mérkőzésre a Kecel FC vezetése jóvoltából két mikrobusszal 30 fő, 5-8. osztályos leány és fiú labdarúgó utazott el. A mérkőzés eredményétől függetlenül is nagyszerű élménnyel gazdagodtak a fiatalok a csodálatos Puskás Arénában. A keceli csapat szurkolásával – hatalmas magyar és keceli zászlókkal felszerelkezve – hozzájárult a kitűnő hangulat és a mérkőzés atmoszférájának megteremtéséhez.

A sportoló gyermekeket elkísérte: Vata Zalán jelenlegi Kecel FC elnök, Verba József korábbi elnök, utánpótlás edző, Pandur László szakmai igazgató, Vágó Andor utánpótlás edző, és Varga István U15 lány edző.

A gyermekek hangulata már az odautazáskor, útközben is kitűnő volt, mely közben végig énekeltek, rigmusoztak, a stadionban szerzett élmény pedig felülírta a mérkőzés számukra kedvezőtlen eredményét (Magyarország-Szerbia 0-1). Az átélt élmények hatására hazafelé is kitűnő volt a hangulat, amihez a Kecel FC vezetése is hozzájárult, többek között üdítőkkel és édességekkel ellátva a fiatal sportolókat, akik hajnali 1 óra körül érkeztek haza, egy nagyszerű élménnyel gazdagodva. Élményeik megörökítésére sok fotót készítettek az utazásról és a Puskás Arénában történt eseményekről. Ezekből adunk közre néhányat ez úton a Tisztelt Olvasóknak…

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (27 db kép)
MEGOSZTÁS