A NB II-ben szereplő Kiskőrösi KSK férfi kézilabda csapata március 26-án hazai környezetben lépett pályára. Az együttes a Ferencvárosi TC U23-as gárdáját látta vendégül és a hazaiaknak ezen a napon még a pontszerzésre sem volt esélyük.

A kiskőrösi együttes a találkozón 31-25 (10-15) arányú vereséget szenvedett: Petróczi-Kis – Barna 5, Laki Gergő 7, Szentgyörgyi J. 2, Bezsenyi 3, Ruskó, Dózsa 1. Csere: Laki Gábor (k), Hunyadi, Rohoska 3, Wágner, Patai, Nagy B. 1, Polereczki 1, Turi, Gucsi 2.

-Hirdetés-

A kiskőrösiek a 20. percig tudták tartani a lépést a lendületes, gyors kézilabdát játszó fiatal ferencvárosiakkal. A találkozó 8-9-es állását követően 4 gólt lőttek zsinórban a vendégek és 8-13-as vezetésre tettek szert. A játék ezen szakaszában megszerzett vendég előny rányomta bélyegét a továbbiak alakulására.

A második játékrészben különösen a védekezésben volt jóval lassabb a kiskőrösi csapat ellenfelénél és a hibákat kihasználva már 10 gólos különbség is volt a két gárda között (17-27). A hazai csapata végére néhány szép találattal kicsit szorosabbá tette az eredményt, de ezen a napon a kiskőrösieknek nem sok esélyük volt egy jó eredmény elérésére az erősebb játékerőt képviselő vendégekkel szemben.

Petróczi-Kis András (a képen balra)

Petróczi-Kis András – Kiskőrösi KSK csapatkapitánya:

Ismertük az ellenfelünket és tudtuk, hogy fiatal csapat, amely lendületes, gyors kézilabdát játszik. Az elején jól alkalmaztuk a megbeszélt taktikai elemeket és szorossá tettük a mérkőzést. Sajnos az első félidő vége felé több hibát is elkövettünk támadásban, a ferencvárosiak pedig ezeket könyörtelenül kihasználva szereztek többgólos előnyt. Miután elhúztak a vendégek öt góllal, azután jól kontrollálták a játékot, amikor kellett gyorsították és, ha a helyzet úgy kívánta, akkor lassították a mérkőzés menetét. Az emberelőnyeiket is végig játszották türelmesen a ferencvárosiak és jó százalékban lőttek ezekből is gólokat. A második félidőre úgy jöttünk ki, hogy megpróbálunk felzárkózni és szorossá tenni a mérkőzést, de jött hirtelen három eladott labda, amit gyorsan gólokra váltottak a vendégek és hirtelen hétgólos hátrányba kerültünk. Nagyon megterhelő volt mindezek mellett, hogy sokat játszottunk emberhátrányban. Most legközelebb a sereghajtó siklósiakat fogadjuk majd hazai környezetben, akik ellen egyértelműen csak a győzelem az elfogadható eredmény.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (51 db kép)
MEGOSZTÁS