A megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban szereplő Kecel FC gárdája a 17. fordulóban idegenben lépett pályára. Az együttes a sereghajtó kiskunhalasiak otthonába látogatott, ahol gólzáporos mérkőzésen nyertek.

A keceliek 6-1-re (1-4) nyerték meg a találkozót: Gerner – Tóth P., Maruska (Fenyvesi), Doszpod (Velez), Sendula P. (Hatvani), Patai B. (Brindza), Torma, Sibalin, Sendula J., Csáki, Herczeg.

-Hirdetés-

A keceliek már a 10. percben megszerezték a vezetést Sibalin Dániel góljával (0-1). A 28. percben tovább növelte előnyét a keceli gárda Maruska Vitalij találatával (0-2). Az első félidőben a keceliek részéről Tóth Péter szerzett még két gólt (0-4), amivel gyakorlatilag el is dőlt 39 percnyi játék után a mérkőzés. A kiskunhalasiak a 44. percben szépítettek (1-4), de a szünet után Velez Donát és Sibalin Dániel újabb góljával végül 6-1 arányú győzelmet aratott a keceli együttes.

Pandúr László – Kecel FC edzője:

– Nagyon örülök, hogy végre kiszakadt a gólzsák és egy ilyen mérkőzéssel tudtunk ráhangolódni a Soltvadkert elleni szomszédvári rangadóra. Érdekes mérkőzést játszottunk a Kiskunhalas otthonában, amely mérkőzésnek egyik jellemzője volt, hogy a hazaiak elismerésre méltóan, nyíltan és a támadásokat felvállalva játszottak a találkozó eredményének alakulásától függetlenül. Amennyire a kiskunhalasiak felvállalták a támadójátékot, ugyanúgy mi is a támadásokra helyeztük a hangsúlyt és ezekből mi sokkal jobban jöttünk ki. Annak ellenére, hogy sok gólt rúgtunk, mégis kettő dologban előbbre kell lépnünk. Az egyik, hogy rengeteg helyzetet kidolgoztunk, de pontatlanság és az utolsó passzok elrontása miatt lett csak hat rúgott gólunk. Ennek minimum a dupláját is lőhettük volna, ha jobb a helyzetkihasználásunk. A másik, hogy védekezésben engedtük ellenfelünket időnként érvényesülni, így tudtak ellenünk egy gólt szerezni, kihagytak egy tizenegyest és volt néhány helyzetük, kapura lövésük is. Úgy gondolom, hogy összességében az ilyen arányú győzelmünk is teljesen megérdemelt, ami lehetett volna nagyobb arányú is. A mérkőzésen a csapatunkban több jó egyéni teljesítmény is volt. Kiemelendő újonc fiatal játékosunk, Tóth Péter két gólja és egy gólpassza, valamint Sibalin Dániel két találata – egyik szebb volt, mint a másik. Gratulálok a csapat minden tagjának a szép győzelemhez!

MEGOSZTÁS