A Kiskőrösi NKSZSE utánpótlás csapata közül az U11-es lány csapat az Országos Gyermekbajnokságban szerepel. Az együttes a Bács megyei csapatok mellett Csongrád-Csanád megyei gárdák ellen is játszik mérkőzéseket.

A kiskőrösi fiatalok legutóbb március 27-én léptek pályára a helyi Városi Sportcsarnokban, amikor a hazai lányokon kívül szerepelt még a szegedi Tisza Volán SC két gárdával, a Kecskeméti NKSE, a Szegedi Női Kézilabda Egyesület és a Kecel KC. A torna alkalmával a kiskőrösi lányok a Kecskeméti NKSE csapatát 26-3-ra, a Tisza Volán SC együttesét pedig 19-4-re győzték le.

-Hirdetés-

Az említett gárdákon kívül ebben a korosztályos bajnokságban szerepel még a Csongrád, Hódmezővásárhely, Bócsa, Kézilabda Szeged Sportiskola, Makó, Kecskeméti Sportiskola és az Algyő csapata.

A kiskőrösiek csapata: Kiss Lili (k), Baski Nóra, Brada Berill, Csanády Nóra, Hauk Zóra, Monory Erzsébet, Pazdernyik Hanna, Rőti Viktória, Torgyik Eszter, Torgyik Panna, Stenczel Fanni, Ungvári Adrienn.

A fiatalok szerepléséről Dózsa Tamás edző elmondta, hogy nagyon elégedett a lányokkal, mert jól játszottak és szép támadások végén szerezett gólokkal arattak mindkét mérkőzésükön nagyarányú győzelmet. Megemlítette, hogy ebben a korosztályban mindig más helyszínen rendeznek havi rendszerességgel egy tornát, amikor két mérkőzést játszanak le egy napon a 2×15 perces játékidő során.
A bajnokságban a rendszeres versenyeztetés a cél, nem vezetik az eredményeket, nincsenek helyezettek és díjazottak. Kiemelte az edző, hogy a kiskőrösi fiatalok ebben a korosztályban is az élcsapatok közé tartoznak, ami a klubon belül folyó jó utánpótlásmunkát dicséri.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (32 db kép)
MEGOSZTÁS