Írta: vira

Az online szerencsejáték vagy sportfogadó irodák világa napjainkra igencsak telített lett. Évente új platformot fedezhetünk fel, amik valamiképp mindig próbálják lekörözni elődjeiket. De megannyi versenytárs mellett ez nem épp a legegyszerűbb lépés, így nagyon fontos lehet megtalálni azt a versenyelőnyt, amivel az online irodák magukhoz tudják csábítani az ügyfeleket.

Az egyik szempont, amit a mai napig igyekeznek minden irodánál a lehető legelőnyösebbre alkotni, azok a bónuszajánlatok és a promóciók. Hisz ezt az operátorok maguk határozzák meg, és ha egy kicsivel is előnyösebb ajánlatot tudnak létrehozni, mint a piac többi szereplői, akkor már van esélyük elcsábítani a felhasználókat. A sportfogadási bónuszokról további információ itt találhatnak, azonban mi is megpróbáljuk röviden kifejteni, mire is kell odafigyelni a bónuszoknál, és mire számíthatunk az irodáknál?

-Hirdetés-

Először is, amivel valószínűleg minden sportfogadó iroda rendelkezik, az az üdvözlő bónusz. Ez kifejezetten az újonnan regisztrált ügyfelek számára van kitalálva. Van, ahol ennek használatba vételét külön jelezni kell, azonban van, ahol automatikusan jár a regisztrálás után. Ezek legtöbbször 100%-osak, ritka esetben találkozni akár 200%-ossal is, de 100% alatt még nem nagyon lehetett találkozni welcome bónusszal. Viszont ami nagyon fontos, hogy tüzetesen utána olvassunk a bónuszokra és promóciókra vonatkozó feltételeknek, amit még regisztrációnál tudunk megtenni, ugyanis ott találhatjuk meg, hogy hányszoros megforgatás, vagy mekkora szorzó szükséges egy adott bónuszhoz.

Régen még léteztek befizetés nélküli sportfogadási bónuszok is, amiket igazi pénz befizetése nélkül igénybe lehetett venni, ezáltal ki lehetett próbálni a fogadás élményét élesben anélkül, hogy veszteségre lehetett volna számítani. A nyereményhez viszont már csak úgy lehetett hozzáférni, ha tényleg töltünk fel pénzt az iroda számlájára. Napjainkban viszont ez a fajta bónusz már nem igazán népszerű.

Most pedig nézzük át, az üdvözlő bónusz mellett melyek a leginkább megtalálható bónuszok a sportfogadó irodáknál:
  • Helyes pontszám akció: egy adott sportesemény eredményét vagy gólszám, vagy pontszám szerint kell pontosan eltalálni, ekkor bukmékertől függően extra nyereményben is részesülhetsz
  • Akkumulátoros túltöltés: 3 vagy több sporteseményt kell megtippelni egy szelvény kötésben, nyertes fogadást követően akár a nyereményed 10%-át megkaphatod extraként.
  • Újrafeltöltési bónuszok: ezzel próbálják motiválni az ügyfeleket, hogy újra és újra töltsenek fel egyenleget a számlájukra, itt a bónuszhoz egy minimális összeget is meg szoktak határozni
  • Élő fogadás bónusz: itt az élő fogadás szolgáltatás keretein belül 5 élő sportesemény kimenetelére kell fogadni gyűjtő fogadás keretében egy adott tétösszegben. A nyeremény egy adott százalékát itt is meg lehet kapni extraként.
  • Virtuális sport bónusz: ekkor egy adott összeget kell megtenni egy virtuális sportra, és a feltett tét egy adott hányadát Free Bet-ként jóváírják
  • Veszteségek utáni cashback: egy adott összegű veszteségnél a bukméker visszaadhatja a veszteség egy bizonyos hányadát
  • Sportfogadás jackpot: komoly összegű nyereményt lehet vele nyerni, azonban a nyerési esély igen alacsony
  • Esemény specifikus bónuszok: jelentős sporteseményeknél az adott sportághoz kapcsolódó bónuszokat találhatnak ki

A bónuszokon kívül, aki régebb óta tagja egy sportfogadó irodának, találkozhat a VIP/hűségprogrammal is, itt az operátorok jutalmakat, kedvezményeket adnak a régebbi ügyfeleknek, akik rendszeresen fogadnak. A VIP tagság előnyei közé sorolható még a különleges bánásmód, saját számlamenedzser, személyre szabott ajánlatok…

Nem minden bónusz és promóció érhető el mindegyik bukméker irodában, de ha megtaláljuk a nekünk megfelelő oldalt, nagy nyereményekben is lehet részünk.

MEGOSZTÁS