2022.04.02-án került megrendezésre a 30. Országos Hittanverseny, ahova a Déli Evangélikus Egyházkerületből a legmagasabb pontszámmal jutott be – a 24 legjobb csapat közé – a soltvadkerti Kossuth Lajos Evangélikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola 4. osztályos fiú csapata.
Név szerint: Csápek Kornél, Hell Patrik, Lénárt Hunor, Nagy Nándor.
Az országos továbbjutók közül – korosztályukban – csak két csapat teljesített “jobban” – a szombathelyiek és a soproniak. Már ez óriási eredménynek számít.
 
A fiúk nagy lelkesedéssel készültek az országos döntőre is.
Ennek helyszíne, már 30. alkalommal a Budapesti-Fasori Evangélikus Gimnázium volt, ahol a szervezők akadályverseny jellegű feladatsorral várták a résztvevőket. A diákok teremről-teremre járták végig az állomásokat. Nehezítés volt a feladatonkénti 5 perces időkorlát.
Kornél, Patrik, Hunor és Nándi hihetetlenül ügyesek voltak – olvasható az iskola közösségi média oldalán írt bejegyzésben.
Az Országos döntőben a korosztályukban 5. helyezést értek el. Mindössze 5 ponttal maradtak le a 3. helyezésről. Nagy élmény volt részt venni az Országos döntőben.
 
Örülök, hogy László Lajos iskolalelkész is elkísért bennünket, akivel együtt szurkoltunk a döntőbe jutott negyedikes csapatnak.
 
Nagyon büszkék vagyunk rátok!
Takács Ágnes
 

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (6 db kép)
-Hirdetés-
MEGOSZTÁS
Írta: vira