A megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 19. fordulójában a Kecel FC gárdája idegenben lépett pályára. Az együttes április 9-én Tiszakécskén vendégszerepelt, ahol a fiúk nagyon közel álltak a győzelemhez.

-Hirdetés-

A keceli gárda a Tiszakécskei LC II. csapata ellen 3-3-as (1-2) döntetlent játszott: Gerner – Tóth P., Maruska, Doszpod, Sendula P., Torma, Sibalin, Brindza, Sendula J. (Gyenizse), Herczeg P., Fenyvesi (Velez).

Már a mérkőzés elején támadólag lépett fel a hazai csapat, a keceli együttes pedig játszotta a saját játékát és kontratámadásokkal próbált veszélyeztetni. A 21. percben vezetést szerzett a többet támadó hazai csapat (1-0). A mezőnyfölényben játszó hazaiak ellen a 31. percben Sibalin Dániel büntetőből egyenlített (1-1), majd Brindza Tamás fejesgóljával a 41. percben a vezetést is átvették (1-2). Szünet után a Kecel csapatából Maruska Vitalij volt eredményes, amivel 3-1-re vezettek a vendégek. A hazai csapat nagy erőfeszítéseket tett a szépítésre, a Kecel csapata pedig kedvére kontrázhatott. A sok kihagyott keceli ziccer megbosszulta magát, illetve a vendég csapat hibáiból a hazaiak az 57. percben szépítettek (2-3), a 89. percben pedig Brindza Tamás öngóljával kiegyenlítettek (3-3).

Pandur László – Kecel FC szakmai igazgatója:

-Nagyon nagy mérkőzést játszottunk a négy NB II-ből visszajátszó, velük megerősített Tiszakécske csapatával. Ellenfelünk letámadott és 1-0-ás vezetést szerzett. Az állandósult kécskei nyomás mellett csapatunk kedvére játszhatta saját játékát a kontratámadásokat, amellyel még az első félidőben megfordítottuk 2-1-re a mérkőzés állását. A szünet után a 48. percben Maruska góljával már 3-1-re vezettünk, ami után a hazai csapat még nagyobb nyomást helyezett ránk, de a csapat nagyot küzdve állta a rohamokat. 3-1 után végleg eldönthettük volna a mérkőzést, de 5-6 százszázalékos ziccerből sem találtunk be, sőt a nagy hazai offenzíva következtében saját hibáinkból a hosszabbításban a hazai csapat döntetlenre mentette a meccset. Így egy vereséggel felérő döntetlennel lettünk kénytelenek beérni, hiszen győzelmet szalasztottunk el. Az elképesztő iramú, helyenként magas színvonalú mérkőzésen mindkét csapat játszotta a saját játékát, melyből egy fordulatos és élvezetes meccs kerekedett, amelyhez mindkét csapatnak gratulálok. Hiányérzetem annyi van, hogy 3-1-re vezettünk és ekkor nem sikerült lezárni a mérkőzést a további nagy helyzeteinkkel, nem lett volna szabad kiengedni ezt a mérkőzést a kezünkből.

MEGOSZTÁS