A Jótifutisok nem csüggedtek a szeszélyes áprilisi idő miatt, összegyűltek 2022. április 23-án szombaton reggel Kiskőrös főterén, hogy fogadják Kiskunhalasról a Halasi Bringabarátokat. Az eseményről Kuti Zoltán, a Trizoli Jótifuti Egyesület elnöke mesélt.
A csapat egy része

– Immár huszonnegyedszer bringázhattunk együtt barátainkkal, egy kellemes és szép tavaszi napon! Az utóbbi alkalmaknak megfelelően: nem mi mentünk Kiskunhalasra először, hanem bringás barátainkat vártuk Kiskőrösre a Petőfi térre szombaton reggel s onnan tekert mindenki Soltvadkert érintésével Kiskunhalasra. Még Kecskemétről is érkezett barátunk, aki a megyeszékhelyről idetekert, jött velünk Kiskunhalasra majd haza Kecskemétre.
A kiskőrösi érkezést követően a szokásos, jó hangulatú vendégvárásban volt része az összes bringásnak, majd a mini lakomát követően elindultunk Kiskunhalasra a Bethlen Gábor térre. Itt újabb lakoma várt minket, új barátok csatlakoztak, jó volt találkozni. Beszélgettünk egy jót, majd visszaindultunk Kiskőrösre. Útközben természetesen megálltunk Soltvadkerten fagyizni, ahol már kezdett szép idő lenni. Amint visszaértünk Kiskőrösre, ott pedig már csodás napsütéses idő várt ránk.
A kezdeti nehézségek ellenére csodás napot zártunk, az idő is szép tavaszias lett és a létszámunk is igen megnőtt.

Kecskemétről érkezett Bene Józsi
-Hirdetés-

Az elmúlt három évben sajnos komolyan megfogyatkozott a résztvevők száma. Sok éven át 70-80 (sőt száznál is több) résztvevő bringás volt jelen, élveztük a három különböző évszak (tavasz, nyár, ősz) adta lehetőségeket. Viszont nem adjuk fel, reménykedünk benne, hogy egyszer újra nagyobb létszámmal telnek meg az eseményeink, mi tekerünk-futunk tovább a Jótifutis és bringás barátainkkal. Csatlakozzon bárki, aki kedvet kap hozzá!

A szombati bringások legfiatalabb résztvevője

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (54 db kép)
MEGOSZTÁS