A megye III. osztályú labdarúgó bajnokság 21. fordulójában a Kiskőrösi LC II. csapata a Kaskantyúi FSE gárdáját fogadta hazai környezetben. A találkozót április 23-án játszották le, amely szoros csatát hozott, két gól született rajta és döntetlennel végződött.
A Kiskőrösi LC II. csapata

Kiskőrösi LC II.: Mlinkó – Somlyai, Lengyel (Csóka), Pecnyik, Sinkó, Miklós (Füleki), Gyurián, Markó, Andó (Dulai), ifj. Mokrickij, Rumán.
Edző: Szlovák Róbert

A Kaskantyúi FSE csapata
-Hirdetés-

Kaskantyúi FSE: Supka S. – Tóth R., Lengvári (Sárdi), Matolcsi, Bartha, Varga Sz. (Makó), Szabó K., Supka A. (Bránya), Varga M. (Győrfi), Gyöngyösi, Kovács K.
Edző: Makó Zsolt

A mérkőzés végig kiegyenlített küzdelmet hozott, mely során előbb a hazaiaknak, majd több alkalommal a vendégeknek volt több gólszerzési lehetősége. A találkozó 68. percében a kiskőrösiek szerezték meg a vezetést, amikor ifj. Mokrickij Viktor kapott egy jó labdát középen, lefutotta a védőket és magabiztosan gurította a játékszert védhetetlenül a kapu bal alsó sarkában (1-0).

A mérkőzés hajrájában nyíltsisakos játék alakult ki és mindkét oldalon adódtak nagy helyzetek. A kaskantyúiak a 81. percben egyenlítettek, amikor egy szabadrúgás után a középre ívelt labdát a védők gyűrűjében Matolcsi László fejelte a kapuba (1-1). Az utolsó percekben előbb a kaskantyúiak hagytak ki nagy gólszerzési lehetőséget, majd hazai oldalon Füleki Antal vezethette rá a kapusra egyedül a labdát, de Supka Sándor nagy bravúrral védett.

Kiskőrösi LC II – Kaskantyúi FSE 1-1 (0-0)

Szlovák Róbert – Kiskőrösi LC II. edzője:

-Ma egy nagyon jó ellenféllel találtuk szembe magunkat. A fiatal kaskantyúiak gyorsak voltak és jól fociztak, ami mellett mi sokszor pontatlanul játszottunk és ebből tudott az ellenfelünk veszélyes támadásokat kialakítani. Nagyon sajnálom, hogy a vezetésünk után nem tudtunk újabb gólt szerezni, a végén pedig egy százszázalékos helyzetet is kihagytunk. Az elmúlt héten Soltvadkerten nagyon jól játszottunk, sok gólhelyzetet alakítottunk ki és gólokat lőttünk, ma sajnos ez nem sikerült. Úgy gondolom, hogy a hátralévő fordulókban jó teljesítményt nyújtva és az eredmények szerencsés alakulása esetén odaérhetünk még a szezon végére a harmadik helyre.

Virág Tibor – Kaskantyúi FSE elnöke:

-Sajnos több sérültünk volt a mai mérkőzésre, akikre nem számíthattunk, miután a balotaszállási győzelmünk alkalmával a kapusunk és két középpályásunk is megsérült. Korábban már több alkalommal is említettem, hogy a csapatépítés időszakában vagyunk és az elvégzett munka jól látszik az együttesen a tavaszi szezonban. A mai mérkőzésen is voltak olyan pillanatok, amikor szép játékot nyújtva vezettünk támadásokat és a védekezésünk is egyre szervezettebb. Úgy gondolom, hogy egy Kiskőrösön elért döntetlen az bármely csapatnak a bravúr kategóriát jelenti. Dicsérni tudom a fiúkat, hogy vesztett helyzetben sem adták fel, sőt az egyenlítés után még volt olyan lehetőségünk, ami után a győzelmet is megszerezhettük volna. A mai teljesítményünkre és a hozzáállásra lehet építeni a jövőben, a bajnokság hajrájában vannak még olyan mérkőzések, amelyeken szeretnénk győztesen elhagyni a pályát.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (60 db kép)
MEGOSZTÁS