A Kiskőrösi LC utánpótlás labdarúgó csapata közül az U14-es gárda az MLSZ Regionális U14-es Dél-Keleti Labdarúgó Bajnokságban szerepel. Az együttes május 7-én hazai környezetben játszott bajnoki mérkőzést, a fiatalok nagy gólarányú győzelmet arattak.

 

-Hirdetés-

A bajnokság 23. fordulójában a kiskőrösi fiatalok a Békéscsabai UFC gárdáját látták vendégül, akik ellen 4-0-ra (1-0) nyertek: Grausza – Meskó, Csík, Juhász, Ambrus, Kecskeméti, Kovács K., Laczkó, Tiricz (Sipos), Jáger, Viczián.
Bravúros győzelmet aratott ezen a napon a kiskőrösi együttes. A fiatalok edzője Szlovák László betegsége miatt nem tudott az együttessel lenni, így a kispadon most Sinkó Dorián ült helyette.

A hazaiak végig nagyon szervezetten és motiváltan fociztak, aminek gólokban is megmutatkozott az eredménye. Az együttes ezzel a győzelemmel visszavágott az őszi békéscsabai 3-1-es vereségért. A hazai találatokat Juhász Áron, Tiricz Áron, Viczián Attila és Varga Noel szerezték.

Sinkó Dorián

Sinkó Dorián – Kiskőrösi LC edzője:

-Minden elismerésem a fiúké, akik edzőjük: Szlovák László távollétében is mindent megtettek a siker érdekében. A csapat heti felkészülése nem sikerült jól, mert Szlovák László hiánya miatt az egyik edzés is elmaradt. A csapatot nem ismertem, de az edzőjükkel mindent megbeszéltem és az általa elmondottak alapján állítottam össze a gárdát és a taktikát. Azt szerettem volna, ha ma motivációban múlnánk felül az ellenfelünket, amit sikerült is megvalósítanunk, a nagy küzdeni akarás pedig gólokat és jó játékot hozott magával. Nagyon örülök, hogy az őszi vereségért sikerült visszavágni. Gratulálok a csapatnak a nagy gólarányú győzelemhez! 

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (43 db kép)
MEGOSZTÁS