A Kiskőrösi LC utánpótlás labdarúgó csapata közül az U13-as gárda az MLSZ Regionális U13-as Dél-Keleti Labdarúgó Bajnokságban szerepel. Az együttes újoncként vágott neki az idei szezonnak, amelyben a fiúk tavasszal eddig kiválóan teljesítettek.

-Hirdetés-

A gárda az idén lejátszott hát mérkőzéséből öt győzelem mellett mindössze két vereséget szenvedett. A fiúk a bajnokság 19. fordulójában bizakodva várták a békéscsabaiak ellenei hazai találkozót, de sajnos 5-0 (0-1) arányú vereséget szenvedtek: Lasztovicza – Bodonyi-Kovács, Boros, Brada, Bálid, Lomjánszki, Polereczki, Radolfi, Bobek. Csere: Kicses, Jáger, Pogány, Seidel. A május 7-én lejátszott találkozó alkalmával a kiskőrösi fiatalok nem tudták megismételni a korábbi hetekben nyújtott jó teljesítményüket. Az együttes sok hibával játszott a védekezés tekintetében és a támadások során nem tudtak igazán veszélyesek lenni a vendégek kapujára.

Kovács József – Kiskőrösi LC edzője:

-Örömmel mondhatom el, hogy az elmúlt egy évben nagyon sokat fejlődtek a játékosok, ami a jó eredményekben is megmutatkozik. Az őszi szezonban összesen három, a tavasszal pedig már most öt győzelemnél járunk. Most már elmondhatom, hogy beleerősödtünk a korábbiaktól sokkal komolyabb bajnokságba, amely során színvonalas, jó mérkőzéseket játszunk. Nagyon sajnálom, hogy a mai mérkőzésünk nem úgy sikerült, ahogy elterveztük, de ilyen is előfordul egy szezon során. Folyamatosan gyakoroljuk a labdakihozatalokat, melyben sokat fejlődtünk, azonban a most a békéscsabaiak letámadtak bennünket és emiatt sok hibát követtünk el a passzoknál. Ma tompán fociztunk, nem voltunk fejben és fizikálisan sem frissek, ami közrejátszott abban, hogy nagy gólarányú vereséget szenvedtünk. Még a hátralévő fordulókban játszunk a Gyula, a Karcag és a Kiskunhalas csapataival, akik ellen szeretnénk minél több pontot szerezni.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (22 db kép)
MEGOSZTÁS