A Kiskőrösi KSK férfi kézilabda utánpótlás csapatai közül az U15-ös gárda az Országos Gyermekbajnokság FU15 Terület III. osztályának felsőházában szerepel. A gárda a hatcsapatos felsőházban a kalocsai Gézengúz UKC, a dunaújvárosi Virág SE, a Sport36-Komló, a szegedi Tisza Volán SC és a dunaföldvári Holler UNFC csapatival küzd meg a helyezésekért.

-Hirdetés-

A bajnokság legutóbbi fordulóját május 8-án Kiskőrösön tartották, amikor a hazai gárda két mérkőzést is játszott. A kiskőrösi fiatalok nagyszerű teljesítményt nyújtva győzték le egy színvonalas, nagyiramú mérkőzésen a tabellát vezető kalocsai Gézengúz UKC együttesét 21-17-re (6-7). A szép siker után a fiatalok a Sport36-Komló gárdájával játszottak, akik ellen 27-25-re (13-12) győztek. Ezzel két bravúros győzelemmel a kiskőrösi fiatalok számára megnyílt a bajnoki címért és az érmes helyekért folyó harc, mivel a gárda a 3. helyen áll 11 ponttal, 1 ponttal lemaradva a tabellát vezető kalocsai Gézengúz UKC csapata mögött.

A Kiskőrösi KSK hazai tornán szerepelt U15-ös csapata: Fülöp Félix (k), Lukács Péter (k), Szabó Attila (k), Dicsa Márk, Döme Csanád, Erdélyi Attila, Fábián Roland, Gombár gergely, Grausza Ádám, Megyeri Ádám, Vlcskó Bálint, Harangozó Andor, Vári Zsombor.

Kromholcz János – Kiskőrösi KSK edzője:

-A mai napon a várakozásoknak megfelelően két rettentő nehéz mérkőzésén vagyunk túl. Az első mérkőzésen a Kalocsát óriási mérkőzésén múltuk felül. A csapat erejét mutatja, hogy 2-3 gólos hátrányban is hittünk magunkban, és mindig meg tudtunk újulni, csak dicséret illeti a játékosokat. A Komló elleni győzelem, nyögdécselősnek sikeredett, de ez az első meccs után szinte borítékolható volt. Gratulálok srácok, jó úton vagytok!

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (46 db kép)
MEGOSZTÁS