Mindig nagy öröm látni Kiskőrösön, amikor egy kihasználatlan épület új életre kel, és helyet ad valami olyasminek, ami még eddig nem volt.

Részben igaz ez az egykori Renault szalonra az Izsáki úton, hiszen valóban új otthont biztosít a ZandA Home üzletnek, de valójában az üzletvezető, Babai Adrienn 4 éve foglalkozik padlóburkolatok értékesítésével Kiskőrösön, ő csak új helyszínre költözött, és a költözködés kapcsán teljesen újra is fogalmazta az üzlet termék palettáját, és küldetését is. 

-Hirdetés-

 

Új helyszín, új kínálat, új vásárlótér

„Hosszú évekig működött az üzlet a belvárosban egy udvarban. Szerencsére nagyon hamar kinőtte az üzlet az ott rendelkezésre álló teret, és arra gondoltam, hogy többet tudnánk nyújtani az érdeklődőknek, ha egy tágasabb, szellősebb üzlethelyiségben fogadhatnánk őket, hiszen itt sokkal átláthatóbban, szemléletesebben tudjuk bemutatni azt az óriási kínálatot, amellyel a hozzánk betérők találkozhatnak. Az üvegfalú teremben igazán megmutatkoznak a formák, színek és a design, ami a burkolatok választásánál nagyon fontos szempont.” – mesélte Adrienn. 

A ZandA Home inkább hasonlít egy áruházhoz, mint egy bolthoz, hiszen az áprilisban nyílt üzlethelyiségben több mint 400 m2-en válogathatunk a szebbnél szebb, különlegesnél különlegesebb melegburkolatok, szőnyegek és tapéták között.

Babai Adrienn, a ZandA Home üzletvezetője

Profizmus a melegburkolatok terén

Adrienn mesélt arról is, hogy azért választotta ezt a hivatást magának, mert a szülei is padlóburkolatok értékesítésével foglalkoztak, így már gyerekként is a padlók világában forgolódott, így egyértelmű volt, hogy tovább viszi majd ezt a családi hagyományt.

„A melegburkolatok álltak legközelebb hozzám, így végül ezek forgalmazásával kezdtem foglalkozni. Az a tapasztalatom, hogy ebben a termékkörben mindenre lehet megoldást találni, és a legkülönlegesebb igényeket is ki lehet elégíteni. Vannak már, például, kő mintázatú padlólapok is, komplett falakat burkolnak már ezekkel a termékekkel, sőt mivel nagy részük vízálló, fürdőszobai felhasználásra is kiválóan alkalmasak. 

Környezettudatos ember lévén az is fontos volt számomra, hogy környezet kímélő gyártási technikával készült termékeket áruljak, és végül, de egyáltalán nem utolsó sorban, ezeket a burkolatokat sokkal egyszerűbb, gyorsabb és olcsóbb lerakni, mint például a kőburkolatokat.”

Mindenre van megoldás

„Nem véletlen választottam azt a szlogent, hogy “padlóburkolásban otthon”, hiszen bátran ki merem jelenteni, hogy a szüleim öröksége és a szakmában eltöltött, több mint húsz év tapasztalatával, hogy szinte minden beltéri melegburkolásra tudok egyedi, értékálló és kiváló minőségű megoldást nyújtani az üzlet kínálatából.” – mondta az üzletvezető.

Padlóburkolatok

A ZandA Home üveg falai mögött ugyanis a vásárlók számára elérhető a Magyarországon forgalmazott márkák nagy része. Szinte nincs olyan forgalmazó, akinek a terméke nem lenne elérhető Adrienn üzletében. A laminált lapoktól kezdve, a vinyl padlókon át, a modern technológiával gyártott SPC padlókon és az eredeti fából készült olajozott vagy lakkozott fapadlókon keresztül, minden kapható az Izsáki úti üzletben.

„Kizárólag azok a márkák nem elérhetők nálunk, amelyek nem érik el a minőséggel szemben támasztott igényeimet.” – mondta Adrienn. „Mindig is nagyon fontos volt számomra, hogy csak olyan termékeket forgalmazzak, amelyeket én is szívesen használnék saját otthonomban. A legfontosabb számomra a minőség és a megbízhatóság. Ennek köszönhetően mára már eljutottam oda, hogy szinte nincsen minőségi reklamáció. Talán ezért is sikerült fejlődni az elmúlt években.

Padlóburkolatok

Szőnyegek

A ZandA Home folyamatosan újuló szőnyegkínálatában vannak egyedi formájú és méretű designer szőnyegek, felső kategóriás, prémium padlószőnyegek, de találhatunk újrahasznosított anyagokból készült vagy kültéri használatra szánt szőnyegeket és műfüvet is.

Szőnyegek széles választékban

Tapéták 

„Amikor az új üzlethelyiségbe költöztünk, elhatároztam, hogy kicsit bővítem a termékkínálatot is, és különleges tapéták forgalmazásába is belefogtam. Rengeteg, magas minőségű tapétával tudok szolgálni azoknak a vevőknek, akik melegebb érzetűvé, otthonosabbá kívánják varázsolni saját lakásukat. Folyamatosan bővülő árukínálatunkban biztosan találhatnak a vásárlók olyan egyedi, sehol vissza nem köszönő darabokat, amelyek csodásan öltöztetik otthonaikat.” 

Egyedi és különleges tapéták

Jövőbeli tervek

„Azért választottam a ZandA Home elnevezést, mert jövőbeli terveim között van, hogy a burkolatok, szőnyegek, tapéták mellett egyéb lakberendezési cikkekkel bővítsem majd a kínálatot. A hely adott, és már így is jó néhány környékbeli belsőépítésszel és lakberendezővel dolgozunk együtt, talán még jobban eleget tudok tenni a helyi és környékbeli vásárlóknak, ha ilyen téren is bővül a kínálatunk.”

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (85 db kép)
MEGOSZTÁS