A Kiskőrösi KSK férfi kézilabda csapatának utánpótlás gárdái közül az ifjúsági együttes az országos korosztályos bajnokság III. osztályának E csoportjában szerepel. Az együttes az idei szezonban az utolsó hazai találkozóját május 14-én szombaton játszotta le, amikor a Hőgyészi SC fiataljait fogadták.

A kiskőrösiek a 21. fordulóban lejátszott találkozón 28-21 (11-11) arányú vereséget szenvedtek: Káldi Tamás (k), Laki Gábor (k), Varga Bence 1, Patai Denisz 5, Megyeri Máté 6, Fang Krisztián 3, Majoros Ádám, Patai Brájen 1, Kiss Tóth Bence 4, Baranyai Zoltán 1, Sipiczki Ádám.

-Hirdetés-

A mérkőzés első félideje kiegyenlített küzdelmet hozott, mely során egyik csapat sem tudott komolyabb előnyre szert tenni. A második félidőben is felváltva estek a gólok, majd a vendégek a hazaiak védekezésben elkövetett hibáit kihasználva 18-21-es vezetéshez jutottak. Ekkor a kiskőrösiek kapufákat lőttek, és több nagy gólszerzési lehetőséget is kihagytak, így nem sikerült nyílttá tenniük a végjátékot.

Az 53. percben Megyeri Máté (a képen 11-es számmal), majd az 58. percben Patai Deniszt állították ki piros lappal a játékvezetők.

A kiskőrösiek helyzetét tovább nehezítette, hogy egy szabálytalanságot követően előbb az 53. percben Megyeri Máté, majd az 58. percben Patai Deniszt állították ki piros lappal a játékvezetők. A találkozó végére szétesett a kiskőrösiek játéka, és nagy gólarányú vereséget szenvedtek.

A kiskőrösi fiatalok a 11 csapatos bajnokság 9. helyén állnak 14 ponttal, és még egy találkozójuk lesz idegenben, a dunaföldvári Holler UNFC otthonában.

Laki Gábor – Kiskőrösi KSK játékosa:

-Jól kezdtük a mérkőzést, majd a pályán a csapaton belül voltak vélemény ellentétek, amely rányomta bélyegét a teljesítményünkre. A hibáknál egymásra mutogattunk, ami mellet a mai napon a meghatározó játékosaink sem hozták a tőlük megszokott teljesítményt. Sajnos a magam részéről kapus poszton sem tudtam annyit hozzátenni a mérkőzéshez, amennyivel a nehéz pillanatokban segíthettem volna. A második félidőben kiütközött, hogy keveset edzünk, nem játszottuk be a begyakorolt figurákat sem és a végére nagyon elfáradtunk. Mindezek mellett sajnos a két húzó emberünket is kiállították, így a találkozó hajrájában már nem tudtunk megújulni és visszajönni a mérkőzésbe, vagy szorosabbá tenni az eredményt. Sok a fiatal a csapatunkban, akiknek még tapasztalatot kell szerezniük ebben a korosztályban, de úgy gondolom, hogy az elért helyezésünknél több volt ebben a szezonban a gárdában.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (41 db kép)
MEGOSZTÁS