A Kiskőrösi LC utánpótlás labdarúgó csapatai közül az U7 és az U9-es korosztály gárdái vettek részt az akasztói III. Bianca Kupán. Az eseményen az U7, U9, U11 és az U13-as korosztályokban folytak a küzdelmek a Kiskőrös, az Izsák, a Kiskunfélegyháza, a Kerekegyháza, a Kalocsa és Akasztó gárdáinak részvételével.
Kapcsolódó cikk
Harmadik alkalommal került megrendezésre a Bianca Kupa utánpótlás labdarúgó torna Akasztón
Harmadik alkalommal került megrendezésre a Bianca Kupa utánpótlás labdarúgó torna Akasztón
Harmadik alkalommal került megrendezésre Akasztón a műfüves pályán a Bianca kupa. 2020-ban és 2021-ben a covid miatt bevezetett korlátozások következtében...

A csapatok a műfüves labdarúgó pályán kialakított játéktereken küzdöttek meg egymással. A kiskőrösiek az U7-es korosztályban két gárdát is indítottak, ahol a versenyeztetés volt a cél, nem hirdettek helyezetteket és a torna végén minden pályára lépő gyermek nyakába érem került. A fiatalok Pásztor Gyula edző távollétében Galambos Gyula, Turák Tamás és Lengyel Tibor vezetésével szerepeltek a kupán.

A kiskőrösiek az U7-es gárda a kísérőkkel
-Hirdetés-

Az U9-es kiskőrösi csapat Sinkó Dorián edző vezetésével szerepelt a kupán, amelyen az ötcsapatos csoportban körmérkőzéses rendszerben döntötték el a helyezéseket a résztvevők.

A kiskőrösiek eredményei:
Izsák – Kiskőrös 0-5,
Kiskőrös – Kerekegyháza 1-2,
Akasztó – Kiskőrös 1-8,
Kiskunfélegyháza – Kiskőrös 0-2.

Ezzel az eredménnyel a kiskőrösi fiatalok a kerekegyháziak mögött a második helyen végeztek.

Az U9-es kiskőrösi csapat Sinkó Dorián edzővel

Az Akasztói Focisuli Sportegyesület elnöke, Klajkó Tamás az ünnepélyes eredményhirdetés alkalmával köszönetét fejezte ki az Akasztói Hegyközségnek, amely kiemelt támogatója volt a kupának.

A díjkiosztó során különdíjat vehetett át a kiskőrösiek közül Antal Zsombor, aki az U9-es korosztályban gólirály lett.

Sinkó Dorián – Kiskőrösi LC edzője:

-Nagyon örülök, hogy mindkét korosztályban sokpasszos, jó játékot nyújtottak a fiatalok és az edzéseken elvégzett munkából láttam viszont dolgokat a pályán is.
Az U7-es korosztályban nem voltak helyezettek, de a látottak alapján nagyon jól helytálltak a csapataink.
Az U9-es gárda mindössze egy mérkőzést vesztett el a kerekegyháziak ellen, de azon a találkozón is jól játszottunk és a helyzeteink alapján többgólos győzelmet kellett volna aratnunk. A fiatalok az izsákiak és az akasztóiak ellen nagy gólarányú győzelmet szereztek, a kiskunfélegyháziakat is magabiztos játékkal győztük le úgy, hogy az ellenfelünknek komolyabb helyzetet nem sikerült kialakítania. A mai napon csapatként működtünk jól és mindenki ennek rendelte alá magát. A különböző tornákon való részvételre folyamatosan kapunk meghívásokat, és ennek a korosztálynak még a nyári szünet előtt lesz egy hazai rendezésű Bozsik tornája.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (38 db kép)
MEGOSZTÁS