Füst tört elő a Kiskunhalasi Semmelweis Kórház egyik épületének a teteje alól. Az esethez nagy erőkkel vonulnak a tűzoltók.

A helyszínre érkeztek a kiskőrösi és a kiskunmajsai hivatásos, valamint a kiskunhalasi önkéntes tűzoltók is. A kiskunhalasi hivatásos egységek kezdték meg a beavatkozást, megbontották az épület tetejét, és oltani kezdték a tüzet. Egy mintegy kétszázötven négyzetméter alapterületű épületben, egy informatikai raktár fölötti padlásterében keletkezett tűz, amelyet a kiskunhalasi hivatásos tűzoltók fékeztek meg.

-Hirdetés-

Kovács Andrea tűzoltó főhadnagy, a Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője kérdésünkre elmondta, Kiskunhalason egy egészségügyi intézmény területén lévő 250 négyzetméteres épület 20 négyzetméteres helyiségében keletkezett tűz. A tűzoltók nagy erőkkel vonultak a helyszínre, a helyszínen egy helyi szakember a tűz oltását megkezdte a kiskunhalasi és a kiskőrösi hivatásos tűzoltók három vízsugárral a tüzet eloltották. A helyi szakemberek gyors helyzetfelismerésének és a tűzoltók gyors beavatkozásának köszönhetően személyi sérülés nem történt.

Az esettel kapcsolatosan tűzvizsgálati hatósági eljárás indult.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (9 db kép)
MEGOSZTÁS