A megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban szereplő Kecel FC gárdája a szezon utolsó mérkőzését hazai környezetben játszotta le május 22-én, amikor a Harta SE együttesét látták vendégül. A keceli csapat ezen a játéknapon nem tudta megközelíteni a hétközi megyei kupa elődöntőjében nyújtott teljesítményét, és nagy gólarányú vereséget szenvedtek.

A keceli csapat 3-0 (0-1) arányú vereséget szenvedett a hartaiaktól: Borka – Doszpod (Brindza), Sendula P. (Gyenizse), Velez, Maruska (Hatvani), Torma, Sibalin, Sendula J., Csáki, Herczeg P., Fenyvesi.

-Hirdetés-

Az első félidőben a hartaiak birtokolták többet a labdát és a legagyobb helyzeteiket a keceliek hibáiból tudták kialakítani. A 15. percben egy gyors kontratámadás után szerezte meg a vezetést a hartai csapat, amikor Fekete Tamás lövése után talált utat a labda a hazai kapuba (0-1). Az első játékrészben a keceliek játékát nagyon sok eladott labda és pontatlan passz jellemezte.

A hazaiak legnagyobb helyzete a 44. percben volt, amikor Velez Donát tisztán kapta a labdát, de közelről a léc fölé lőtt. A szünet után a 60. percben a keceliek több alkalommal sem tudtak felszabadítani, és a középre lőtt labdát a hartai Erdei Vince lőtte a kapuba (0-2). A 69. percben eldőlt a mérkőzés, amikor a kecelik kapusa Borka Barnabás buktatta a büntetőterületen belül Erdei Vincét. Az szabálytalanság miatt megítélt tizenegyesnél a hartai Varga Milán lőtte magabiztosan a kapu jobb alsó sarkába a labdát, beállítva ezzel a 0-3-as végeredményt. A vendégek a találkozó hajrájában Tóth Barna révén még lőttek egy kapufát, hazai oldalon pedig Sibalin Dániel és Maruska Vitalij előtt voltak lehetőségek, de újabb gól már nem született.

A kialakított helyzetek alapján nem volt ekkora különbség a két csapat között, de a lehetőségeit jó arányban váltotta gólokra a hartai együttes. A vendégek megérdemelten nyertek, mert szervezettebben, pontosabban fociztak, a góloknál nagyokat hibázó és a támadásvezetésben pontatlan keceliekkel szemben.

Pandúr László
Pandúr László – Kecel FC szakmai igazgató:

-Tudtuk, hogy egy jó erőkből álló Hartát fogadunk majd a mai napon, de a látottaktól többre számítottam a csapatunktól. Fontos megemlítenem, a bajnokság végére létszám tekintetében szó szerint elfogytunk, és a most is volt több olyan játékosunk, akik sérüléssel vállalták a szereplést. Ilyen körülmények között közel sem a legjobb összeállításban tudtunk pályára lépni. Annyi helyzetünk nekünk is volt a mérkőzésen, mint a hartaiaknak, de ők azokat gólokra váltották, mi pedig a legnagyobb lehetőségeinket is kihagytuk. Sajnos nagyon pontatlanul játszottunk és rengeteg eladott labdánk volt. A tavaszi szezont tekintve pozitívumként értékelem, hogy pontszámban fel tudtunk zárkózni a középcsapatok közvetlen közelébe. nagy bravúrként értékelem, hogy a csapat be tudott jutni a megyei kupa döntőjébe, ahol a fiúkkal szeretnénk méltóképpen képviselni klubot és egy szép eredménnyel zárni a szezont.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (17 db kép)
MEGOSZTÁS