Első alkalommal találkoztak a jármű ritkaságok az elmúlt hétvégén, szombaton az izsáki Kajla Off-Road Tanyán. Aki mégsem látogatott ki, és szerencséje volt, az délután elcsíphette a számos Oldtimer autótól, a motorokon és Trabantokon át egészen a keleti ritkaságokig résztevő felvonulókat.

Az évek óta autós találkozót szervező csapat tagjai között is számos veteránjármű található, ezért adta magát az ötlet, hogy szervezzenek egy keleti és veterán jármű találkozót Izsákon.

-Hirdetés-

„Rengeteg keleti, de számos más veterán jármű jött el hozzánk, köztük több egyedinek mondható ritkasággal. Több külföldről érkező résztvevőnk is volt a találkozón.

Egész napos programsorozattal vártuk a vendégeket. Délelőtt volt jármű mustra, azaz bemutató. Ebéd után stílusosan Pannónia keréktartó és alkatrész kvíz, közben egész nap ugrálóvár és trambulin várta a gyerekeket. Az autós találkozók favoritja sem maradhatott ki, azaz a járművek felvonulása a város utcáin.

A vetélkedőkön mind a férfiaknak, mind a hölgyeknek készültünk játékokkal, ami vidám hangulatban, magas létszámmal zajlott.
Volt a találkozón top 10 kétkerekű, és top 35 négykerekű különleges jármű értékelve.

Sajnos sokan nem indultak útnak a várható időjárás miatt, de ettől függetlenül részemről a vártnál jóval nagyobb sikere lett a rendezvénynek. Közel 150 jármű érkezett, az ország több részéről, és már tervezzük a másodikat!” – számolt be hírportálunknak Fertig József (Kajla) szervező.

A Kajla Off-Road Tanya szervező csapata ezúton is szeretné megköszönni minden kilátogatónak a részvételt!

Fotók: Holló Zsolt

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (42 db kép)
MEGOSZTÁS