A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint Kiskőrös belterületén, a Rákóczi Ferenc utca és a Dózsa György út kereszteződésében egy személygépkocsi elütött a zebrán egy elektromos kerekesszékkel közlekedő 79 éves férfit május 27-én, pénteken.

A baleset egy lámpás kereszteződésben történt. Az autó a Rákóczi Ferenc utca felől kanyarodott ki a Dózsa György útra, amikor a zebrán elgázolta az ott közlekedő férfit. Mindkét járműnek zöldet mutatott a lámpa, de a jobbra kanyarodó autósnak lett volna elsőbbségadási kötelezettsége.

-Hirdetés-
Ebben a cikkben a téma tartalma miatt nem tartjuk etikusnak fizetett hirdetések megjelenítését, ezért a hozzátartozók érzéseit tiszteletben tartva nem jelenítünk meg hirdetéseket.

A helyszínre mentőhelikoptert is riasztottak. A mentőszolgálat munkatársai hosszasan próbálták újraéleszteni a idős áldozatot, ám ő a baleset során olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

Korábbi híradásunk a balesetről:
Kapcsolódó cikk
Baleset történt Kiskőrösön
Baleset történt Kiskőrösön
Baleset történt Kiskőrösön a Dózsa György út 1. helyszínen. A helyszíni szemle időtartama várhatóan 1 óra – tájékoztat a rendőrség....

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (18 db kép)
MEGOSZTÁS