Irodahálózatunk az ország közel 100 pontján nyújt ingyenes információszolgáltatást.

Keresse fel a Tourinform Kiskőrös irodát, hogy ötleteinkkel, tippjeinkkel, naprakész, személyes tapasztalatokon alapuló ismereteinkkel és változatos kiadványainkkal segíthessünk megtalálni az igényeinek leginkább megfelelő úti célt, legyen szó pihentető wellness szolgáltatásokról, bakancsos túráról, extrém sportolásról, romantikus gasztronómiai élményekről vagy rejtett kincseket felfedező kulturális kalandozásokról! Utazása tervezésekor – vagy akár út közben is – nálunk egy helyen gyűjtheti be a lehető legtöbb információt.

SZOLGÁLTATÁSOK

  • Információnyújtás belföldi szállásokról, vendéglátóhelyekről, nevezetességekről, programokról.
  • Menetrendi tájékoztatás.
  • Ingyenes és megvásárolható térképek.
  • Ingyenes turisztikai
  • Várostörténeti túrák szervezése Kiskőrös városban.
  • Belépőjegy-árusítás helyi koncertekre, színházi előadásokra.
  • Kőrisfa Hostel, Holland Ház szálláshelyek szobáinak értékesítése.
  • Kiskőrös városban megrendezésre kerülő
  • Koncertek esetében online jegyértékesítés.
-Hirdetés-

Nemcsak információért érdemes felkeresni a Tourinformot: számos irodában kínálunk ajándéktárgyakat, helyi és kézműves termékeket, de lehetőség van felfrissülésre: kávézásra, mosdóhasználatra is.

További információ:
Tourinform Kiskőrös
6200 Kiskőrös, Petőfi tér 4/a. Tel.:+36 20 230 4442

Ha Ön szolgáltató

Az utazók továbbra is szívesen keresik fel a települések Tourinform irodáit, amelyen keresztül Ön is elérheti leendő vendégeit. Nemcsak kiadványait helyezheti el irodánkban, de a szolgáltatásaival kapcsolatos információkat is rögzítheti a Nemzeti Turisztikai Adatbázisba, mely a www.csodasmagyarorszag.hu oldalon érhető el a belföldi és a nemzetközi utazók számára.

A Tourinform irodák a szállásüzemeltetőknek is szívesen segítenek a kötelező NTAK regisztrációban, az adatszolgáltatásban és az aktuális szálláshelyfejlesztési pályázatokkal kapcsolatban, a hozzájuk forduló utazókat pedig versenysemlegesen tájékoztatják az adatbázisukban elérhető szálláshelyekről.

Kérjük, hogy tájékoztassa a Tourinform iroda munkatársait a szolgáltatásával kapcsolatos változásokról, újdonságokról, fejlesztésekről! A naprakész információ növeli a vendégek elégedettségét. Keresse bizalommal a Tourinform irodavezetőket, akik készséggel állnak rendelkezésére turisztikai szakmai kérdésekben.

 

Sajtóközlemény,
2022.05.27.
Tourinform Kiskőrös

MEGOSZTÁS
Írta: vira