A kiskőrösi Városi Sporttelepen került megrendezésre május 27-én a VII. Hufbau-Akker Focikupa kispályás labdarúgó torna. A kupára nyolc csapat érkezett az ország minden részéből.

A torna két csoportban kezdődött el, mely során két játéktéren folytak a 2×10 perces küzdelmek. A csoportmérkőzések után a kieséses rendszerben az alsóházban az 5-8., a felsőházban pedig az 1-4. helyért küzdöttek meg a csapatok. A döntőben színvonalas mérkőzést játszott egymással a Masterplast és a Cemix gárdája. A két együttes a kupa elnyerésért nagy harcot vívott egymással és a Masterplast gólnélküli döntetlent követően büntetőrúgásokkal tudott nyerni. A hazai pályán játszó Hufbau-Akker gárdája (a fenti képen) több jó mérkőzést is játszott és jó házigazdának bizonyulva a hetedik helyen zárt.

Endrődi Ferenc
-Hirdetés-

A tornáról Endrődi Ferenc, a Hufbau-Akker ügyvezető igazgatója elmondta, hogy a cég üzleti partnereinek csapatait hívták meg az eseményre, mely közel 20 éves múltra nyúlik vissza. Nosztalgiázva említette meg, hogy az első tornákat még sok évvel ezelőtt a Stadler Stadionban rendezték meg és most első alkalommal került Kiskőrösre a kupa. Külön köszönetét fejezte ki a Kiskőrösi LC-nek, mely a Város Sporttelepen kiváló játéktereket és körülményeket teremtett a kupa megrendezéséhez. Kiemelte, hogy ez a nap a szakmai és munkakapcsolatokat tovább erősítette, a sportértékén túlmenően jól szolgálta a régi barátságok ápolását és újak születését.

A kupagyőztes Masterplast együttese

Az VII. Hufbau-Akker Focikupa végeredménye:

1.helyezett: Masterplast
2.helyezett: Cemix
3.helyezett: Baumit
4.helyezett: Wienerberger
5.helyezett: Viastein
6.helyezett: SW-Umwelttechnik
7.helyezett: Hufbau-Akker
8.helyezett: Terrán

A Hufba-Akker részéről Zsikla Tamás (a képen balra) és Endrődi Ferenc (a képen jobbra) a különdíjasokkal

Különdíjak:

Legjobb mezőnyjátékos: Bogádi Krisztián (Masterplast)
Legjobb kapus: Szöllősi Norbert (Wienerberger)
Gólkirály: Horváth László – 6 gól (Cemix)
Legjobb menedzser: Csizmár András (Viastein csapatvezetője)
Legsportszerűbb csapat: SW-Umwlttechnik

 

A csapatképeket Subáné Kiss Krisztina készítette. 

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (48 db kép)
MEGOSZTÁS