Nagy hagyományokra nyúlik vissza a soltvadkerti Hardt Oil-Speednet Szilveszter Kupa Weinhardt János Emlékverseny, amelyet május 28-án 20. alkalommal rendeztek meg a helyi sportcsarnokban. A rangos versenyre az ország 3 megyéjének 15 településéről, összesen 64 versenyző érkezett.

Az esemény fő szervezője Mátyus Zoltán elmondta, hogy a pandémia miatt egy év kihagyás után ebben az évben tavasszal tudták megrendezni a versenyt, mely 12 asztalon zajlott három kategóriában, amely során a soltvadkerti színeket 22 induló képviselte.

-Hirdetés-

Eredmények:

NB-s kategória:
1. Ambrus Tímea – Szabó Attila (Soltvadkert – Dunaújváros)
2. Gáspár Pál – Dr. Mátyus András (Soltvadkert)
3. Jaszper Miklós – Kovács Gergő (Gyál)

Megyei I. kategória:
1. Gáspár Pál – Dr. Mátyus András (Soltvadkert)
2. Jaszper Miklós – Kovács Gergő (Gyál)
3. Kuti Sándor – Széchenyi Levente (Kiskunhalas)

Megyei II. kategória:
1. Vida Zolta – Győri Martin (Kalocsa)
2. Zentay Viktor – Suba Zoltán (Bácsalmás)
3. Tóth Zoltán – Magyar Miklós (Kecskemét)

A verseny közös estebéddel zárult, melyet ebben az évben is Lekrinszki Zoltán készített Kiskunhalasról.

Az eseményen résztvevők egyperces néma felállással adóztak elhunyt csapattársuk és barátuk, Weinhardt János emléke előtt. Az emlékversenyre eljött Weinhardt János felesége és egyik gyermeke is.

Támogatók voltak: Hardt Oil Kft. – Fehér Tamás, Speednet Kft. – Kárász András, Galántai Családi Borászat – Galántai Károly, Soltvadkert Város Önkormányzata.

A verseny szervezői köszönetet mondanak minden vadkerti ping-pongosnak, hogy segítséget nyújtottak a rendezvény megszervezésében és lebonyolításában.

 

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (84 db kép)
MEGOSZTÁS