A nagy hagyományokra visszanyúló Pünkösdi Kupa kézilabda tornát idén rendezték meg 10. alkalommal az elmúlt hétvégén. A torna június 3-6-ig tartott fiú és lány U11-U18-as korosztályokban, több helyszínen.

A Kiskőrösi NKSZSE női csapatai közül az U13-as gárda pénteken egy mérkőzést játszott Kecelen, szombaton egy, vasárnap és hétfőn 2-2 mérkőzést pedig Kiskunhalason. Ebben a korosztályban 7 csapat küzdött meg egymással, amelyek a kiskőrösiek számára egy kivételtől eltekintve teljesen ismeretlenek voltak.

-Hirdetés-

 

A Kiskőrösi NKSZSE U13-as csapatának eredményei:

Esztergomi Oroszlánok KSC – Kiskőrösi NKSZSE 12-15
Százhalombatta VUK SE – Kiskőrösi NKSZSE 8-13
Balmazújváros – Kiskőrösi NKSZSE 9-11
Vecsési SE – Kiskőrösi NKSZSE 8-14
Kiskőrösi NKSZSE – NOVA Kézisuli 12-7
Kiskőrösi NKSZSE – Gézengúz UKC 15-7

Végeredmény:

1. Kiskőrösi NKSZSE
2. BLKSE (Balmazújváros)
3. EOKSC (Esztergom)
4. NOVA Kézisuli (Budapest)
5. SZHB VUK SE (Százhalombatta)
6. Gézengúz UKC (Kalocsa)
7. Vecsési SE

A kiskőrösi csapat tagjai: Csatlós Anna (k), Csatlós Kata, Csenki Éva Kata, Faragó Dorina, Faragó Gréta, Faragó Izabel, Kálmán Anna, Peckman Petra, Soproni Enikő, Szikszai Amira, Torgyik Lili (k), Vida Szonja.

Fenyvesi Éva – Kiskőrösi NKSZSE edzője:

– Ilyen jellegű tornán még nem szerepeltünk, de nagyon jól bírták a lányok a sorozatterhelést. Minden mérkőzésen teljes erőbedobással játszottak, egy pillanatig sem adták fel a néha kőkemény küzdelmeket. Mindig volt valaki, aki egy kis pluszt tudott hozzátenni a csapat teljesítményéhez, amivel végül valamennyi mérkőzésünket meg tudtuk nyerni. A jó egyéni teljesítmények egy igazi csapattá kovácsolták össze a lányokat. Egy gyönyörű kupával és aranyéremmel térhettünk haza. A legeredményesebb játékosunk, Soproni Enikő különdíjban részesült.
Szeretném megköszönni a szülők és a hozzátartozók bátorító, nagyon sportszerű támogatását ezen a hétvégén, valamint az egész év folyamán nyújtott segítségüket is.

MEGOSZTÁS