Június 9-12. között rendezik meg Kalocsán a 30. Kék Madár Fesztivált, mely rendezvény bevételéből a kalocsai kórház illetékességi területén élő beteg gyermekeket támogatják. A jubileumi rendezvény különleges zenei és színházi programjai ingyenesen látogathatók azok számára, akik 500 forintért vásárolnak kék madaras kitűzőt. 
 
Kép forrása: https://kekmadar.hu/
 

Kék Madár Alapítvány a beteg gyermekekért küldetése a gondoskodás, a segíteni- és tenniakarás, és az egymásnak adható legnagyobb és legfontosabb dolog: a szeretet. Azokon segíteni, akik a legrászorultabbak, akikről sokan nem is tudnak: a hátrányos helyzetű és súlyosan beteg gyermekeken.

Segíteni mindenki tud, csak meg kell keresni, meggyőzni, elhitetni vele, hogy képes a segítségre. Célunk a széles társadalmi alapokon nyugvó segítségnyújtás, az összefogás. Az Alapítvány az 1991-es alapítás óta támogatja a beteg gyermekeket. Hogy segítsége hatékonyabb legyen, évek óta pályázatot ír ki súlyosan és tartósan beteg gyermekek gyógyítására, rehabilitációjára.

Kiállítás, komoly-és könnyűzene, jazz, gyermekprogramok, színház, kézműves mesterek bemutatója és még számos egyéb kulturális csemege várja a látogatókat az INGYENES 30. Kék Madár Fesztiválon Kalocsa belvárosában!
Segítsük együtt a beteg gyermekek gyógyulását!

PROGRAMOK 

 
Forrás: https://www.facebook.com/kekmadarfesztival
 
Kiskőrösön a Tourinform Irodában is megvásárolhatók a kitűzők 500 Ft/ darab áron
 

 
Forrás: Kiskőrös TV, kekmadar.hu 
-Hirdetés-
MEGOSZTÁS