A pünkösd hetére szervezett osztály- és csoportkirándulások miatt a hivatalos időponthoz képest kissé megkésve, június 10-én tartották intézményi közös pedagógusnapjukat a KEVI munkatárai.

Az eseményen külön is köszöntötték azokat, akik ebben a tanévben sikeresen teljesítették a pedagagógusminősítési eljárás követelményeit (gyakornokok: Bíróné Szenohradszki Adél, Szabó Róbert középiskolai tanárok; pedagógus II.: Dicsa Tiborné Matusik Mária általános iskolai tanító; mesterpedagógus (szakértő): Lakatosné Hachbold Éva óvodapedagógus. Szentgyörgyiné Szlovák Mária intézményvezető gratulált Grausza Jánosné tagintézményvezetőnek is az országos szakmai ellenőrzésen elért kiváló eredményéhez.

-Hirdetés-

Az intézményben végzett több évtizedes kimagasló színvonalú, eredményes nevelő-oktató munkájukért Forgács Éva igazgatóhelyettes és Kaposvári Éva tanárnő szintén ezen az esten vehették át a Kásler Miklós miniszter úr által adományozott, június ötödikei dátummal datált Pedagógus Szolgálati Emlékérmet.

Pethő-Szűcs Mária nyári útravaló és asztali áldása után kezdetét vette a vacsora, sőt Lopusni János tanár úrnak köszönhetően többen még táncra is perdültek ezen a közel 140 fős rendezvényen.

 

Forrás, képek: KEVI facebook csoport 

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (28 db kép)
MEGOSZTÁS
Írta: vira