A Pesti Magyar Színház a 2021/2022-es évadban közönségdíjakkal egészítette ki a már hagyományosnak mondható év végi díjakat. Közönségük az évad gyermekszínészére is szavazhatott május végéig.

„Internetes szavazást indítottak a honlapjukon, ahol a legjobb gyerek-felnőtt férfi-női szereplőkre, illetve a legjobb előadásra lehetett szavazni. A színház igazgatója, dr. Zalán János adta át a díjakat a Pesti Magyar Színház évadzáró ünnepélyén, június 16-án.

Olivér a Pesti Magyar Színház közönségszavazása által nyerte el ezt a díjat (Kép forrás: Harold Farkas facebook oldala) 
-Hirdetés-

Ebben a színházban az Oliver! című musical főszerepét, Twist Olivért alakította. Ez a darabja Dickens regényéből készült, Lionel Bart musicalje. Áprilisban volt a bemutató, idén ősszel ismét játszani fogják. Az erről készült plakáton is Olivért használták fel modellnek, ami teljesen meglepett bennünket, egyben óriási megtiszteltetés” – mesélte hírportálunknak a büszke édesanya, Farkas Berta.

A plakáton Farkas Olivér a modell

A kiskőrösi zenész, énekes felmenőkkel büszkélkedő, jelenleg Keszthelyen élő Farkas Olivér 6 éves korában kezdett zenét tanulni. Zenetanár édesanyja 8 éves korában fedezte fel jó zenei hallását. 10 éves volt, amikor élete első castingjára elvitték szülei.

Olivér első darabja a Szente Vajk által rendezett Puskás a musical. Ebben Puskás Öcsi gyermekkori énjét játssza

Sikere azóta töretlen. Dickens nagysikerű regényét már számos feldolgozásban játszották. Szente Vajk rendezésében áprilisban mutatták be a Twist Olivért, melynek egyik főszereplője Farkas Olivér.

Twist Olivér – Feke Pállal és Tóth Csanáddal

„Már a legelső képben, az árvaházi gyerekek kórusában azonnal észrevesszük azt a rendkívül vonzó, szuggesztív szőke kisfiút, Farkas Olivért, akiről akkor még nem is tudjuk, hogy ő lesz a címszereplő,

JELENLÉTE ANNYIRA MEGNYERŐ ÉS INTENZÍV, JÁTÉKA KIVILÁGLIK AZ ÁRVAHÁZI KISLEGÉNYEK KÓRUSÁBÓL, HOGY AZ ISTEN IS SZÍNPADRA TEREMTETTE,

és ezt az intenzitást mindvégig megőrzi a produkció különböző fázisaiban, pedig a mindenféle helyzetekben igen széles játéklehetőségre nyílik tér. Farkas Olivér a musicaljátszás minden kritériumának megfelel, szépen énekel, jól intonál, külön bájos még mutálás előtt álló, vékony szoprán hangja, és bőven túlmegy a kis cuki szőke kritériumán, élettel telik meg minden egyes jelenete” – olvasható a kritika az index.hu-n.

Farkas Olivér Szente Vajk mellett az első sorban (Forrás: index.hu, Fotó: Juhász Éva) 

A tehetséges általános iskolás fiú szerepet kapott továbbá a Nyomorultak, az Én, József Attila és a Mary Poppins darabokban is a Madách Színházban. A gyerekszínész sikerének nincs vége, hiszen lelkesen készül az őszi színházi évadra.

Nyomorultak – Tóth Attilával, a Pokolgép énekesével

A Keszthely TV nemrégiben interjút készített Olivérrel és édesanyjával, mely IDE kattintva tekinthető meg. 

MEGOSZTÁS