Június 19-én hatodik alkalommal került megrendezésre a Bozi Kupa Kispályás Labdarúgó Torna Soltvadkerten, a Városi Sporttelepen. A torna Bozorádi Gábor egykori labdarúgó emlékére jött létre.

Gábor 2016 decemberének végén egy kiskőrösi teremtornán, mérkőzés közben hunyt el. 2017-ben barátai, és volt csapattársai úgy gondolták, hogy egy egész napos kispályás labdarúgó tornával emlékeznek meg barátjukról.

-Hirdetés-

Az idei tornára 8 csapat adta le a nevezését. A nevezett együtteseket a nap elején két négyes csoportba sorsolták, majd a csoportmérkőzések után következtek a helyosztók.

Második lett a Kaskantyú

A csoport:

Barátok – BL METÁL 1-4, Turbó – VI PLAST 4-1, Barátok – Turbó 0-9, BL METÁL – VI PLAST 6-1, Barátok – VI PLAST 2-1, BL METÁL – Turbó 3-3

1. Turbó (jobb gólkülönbséggel)
2. BL METÁL
3. Barátok
4. VI PLAST

B csoport:

Kveco – Sráczok 1-8, VFC – Kaskantyú 3-4, Kveco – VFC 2-9, Sráczok – Kaskantyú 2-4, Kveco – Kaskantyú 1-5, Sráczok – VFC 5-5

1. Kaskantyú
2. VFC (jobb gólkülönbséggel)
3. Sráczok
4. Kveco

A Turbó szerezte meg az első helyet a tornán

Helyosztók:

7.helyért: VI PLAST – Kveco 3-2
5.helyért: Barátok – Sráczok 1-5
3.helyért: BL METÁL- VFC 5-6

Döntő: Turbó – Kaskantyú 1-0

A hatodik Bozi Kupát így a Turbó csapat nyerte meg. A nap folyamán a speaker szerepét Valenda Barna töltötte be. Az egész napról elmondható, hogy sportszerű mérkőzések zajlottak. Mindenki jól érezte magát, továbbá méltó módon emlékeztek meg Bozorádi Gáborról. Az eredményhirdetés végén újra hosszas tapssal zárták a résztvevők a tornát.

Fotók: Kovács Péter

MEGOSZTÁS